A női mellről és a nyomtatott sajtóról szóló tanmesére ébredtem

Illustration for article titled A női mellről és a nyomtatott sajtóról szóló tanmesére ébredtem

Felkelek, bekapcsolom a gépet, látom a Tumblren, hogy a Blikk csöcsös címlapjáról van szó. Hozok reggelit! – ajánlom fel lelkesen a családnak, és már pattintom is a pórázt a tiltakozó Fülesre, hogy gyorsan odaérjünk a sarki kisboltba.

Advertisement
Illustration for article titled A női mellről és a nyomtatott sajtóról szóló tanmesére ébredtem

Ki más, mint Szupercella, a magyar mikroblogszféra Benny Hillje posztolta ki a címlap felső részéről készült fotót. Amin az a cikk látszik, amiben zseniális trükkel próbálják megindokolni, miért mutatják meg Baukó Éva valóságsó-híresség mindkét mellét. A mesteri indoklás, hogy ilyen fotókkal akarták megzsarolni, ezért inkább ő maga teszi közzé a mellét. Tényleg vicces cikk, hiszen olyan emberről szól, akit előbb láttunk zuhanyozni, dugni és maszturbálni, mint bemutatkozni.

Advertisement

Mire végiggondolom, már ott is vagyok a sarki kisboltban. Reflexből nyúlok az állvány legfölső emelete felé, de a kezem a levegőben kaszál: odanézek, elfogyott a Blikk. Szolid hegyi kisbolt ez, fix vevőkörrel és megcsontosodott szokásokkal. Blikk kora estére is szokott maradni egy-kettő. A Sportot kivéve nem is emlékszem, mikor volt, hogy napilap elfogyott volna itt még délelőtt.

Fura, hogy a nyomtatott sajtóban ennyire él még a kép varázsa. Hiába találhatok 2 perc alatt bárhány videót VV Éva csöcséről, ha ott van az újság címlapján, még Fillér utca is megvadul.

Share This Story

Get our newsletter