This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A No One Knows biztosan elhangzik, a többit majd meglássuk

Illustration for article titled A No One Knows biztosan elhangzik, a többit majd meglássuk

Ha már Inkei kolléga tegnap előrejelezte, hogy a Queens Of The Stone Age-t én ajánlom majd, akkor nem tehetek másként. Az általam legjobban várt hangversenyt ez az együttes adja az idei Szigeten, ma este fél 8-tól. Néztem setlisteket, és embedelek nektek néhány jó dalt.

Advertisement

Josh Homme-ék tegnap este Prágában léptek fel, és szép hosszú műsort nyomtak, húsz dallal, annyi a szigeti rendezvénybe biztosan nem fér bele, főként, hogy nem is ők az utolsók a nagyszínpadi programban. Úgy tűnik, továbbra is két lemezre építenek – akárcsak tavaly, amikor a Volton léptek fel –, a leghíresebb Songs for the Deafre és a legfrissebb, de már másfél éves ...Like a Clockworkra, ami nekem pont jó, hiszen szeretem mind a kettőt. Igen-igen, az utolsót, is, nem szokásom nekem eldobni a tényleg jókat két-három album után, együtt öregszem velük, és a QOTSA bőven belefér ebbe a kategóriába.

Advertisement

Akkor tehát az szinte 100 százalék, hogy ez a dal lesz, mindig van:

Ez a kedvenc számom a ...Like A Clockworkról, Prágában előadták:

Ez megint csak nem kihagyható, múlt este ráadásban ment:

Ez pedig egy bónusz csak úgy magamnak, fix, hogy nem lesz ezúttal, kár:

Jó mulatást mindenkinek, aki jön! Aki nem jön, magára vessen!

Share This Story

Get our newsletter