Ennyire csikland√≥z√≥an k√©jes √©rz√©s elolvasni, ha egy p√°rtsz√≥vivŇĎ k√©nytelen nyomtat√°sban bevallani, hogy √∂sszevissza hazudozott.

J√≥ mŇĪfaj a sz√°raznak tŇĪnŇĎ sajt√≥k√∂zlem√©ny, ide√°lis esetben sokkal hat√°sosabb, mint valami jelzŇĎhalmoz√≥, odacsap√≥san szubjekt√≠v √≠r√°s. Itt van p√©ld√°ul ez a darab, amit csak most vettem √©szre. √Ėt sor, benne csupa t√©nnyel, szŇĪkszav√ļan, sz√°razon, az ember m√©gis 3d-ben l√°tja maga elŇĎtt a frusztr√°lts√°gt√≥l a sz√°ja sz√©l√©t harapd√°l√≥ alanyt, a politikai karaktergyilkol√°s fekete√∂ves mester√©t, a p√°rtutas√≠t√°sra b√°rmit, de t√©nyleg b√°rmit lenyilatkoz√≥ Zsig√≥ "Kl√≥nkatona" R√≥bertet, ahogy egym√°s ut√°n kipr√©seli mag√°b√≥l ezeket a szavakat:

Bocs√°natot k√©rek Bajnai Gordont√≥l, ami√©rt val√≥tlanul √°ll√≠tottam, hogy a Hajd√ļ-B√©t Wallis √°ltali megv√°s√°rl√°sakor a Wallis vezetŇĎje volt, a c√©g felsz√°mol√°s√°t ŇĎ vez√©nyelte le, a Hajd√ļ-B√©t vagyon√°t kiszervezte, ezzel f√©lezer embert t√∂nkretett √©s a Hajd√ļ-B√©t k√°rosultjainak p√©nze Bajnai Gordon kamp√°ny√°t fogja szolg√°lni.

Zsigó Róbert,

a Fidesz‚ÄďMagyar Polg√°ri Sz√∂vets√©g k√©pviselŇĎje

Nincs az a vers, ami ilyen l√°ttat√≥ erŇĎvel tudna felid√©zni egy arckifejez√©st!