This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A NER legjobb helyreigazítása: Zsigó bocsánatot kér Bajnaitól

Illustration for article titled A NER legjobb helyreigazítása: Zsigó bocsánatot kér Bajnaitól

Ennyire csiklandózóan kéjes érzés elolvasni, ha egy pártszóvivő kénytelen nyomtatásban bevallani, hogy összevissza hazudozott.

Advertisement

Jó műfaj a száraznak tűnő sajtóközlemény, ideális esetben sokkal hatásosabb, mint valami jelzőhalmozó, odacsapósan szubjektív írás. Itt van például ez a darab, amit csak most vettem észre. Öt sor, benne csupa ténnyel, szűkszavúan, szárazon, az ember mégis 3d-ben látja maga előtt a frusztráltságtól a szája szélét harapdáló alanyt, a politikai karaktergyilkolás feketeöves mesterét, a pártutasításra bármit, de tényleg bármit lenyilatkozó Zsigó "Klónkatona" Róbertet, ahogy egymás után kipréseli magából ezeket a szavakat:

Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt, a cég felszámolását ő vezényelte le, a Hajdú-Bét vagyonát kiszervezte, ezzel félezer embert tönkretett és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.

Zsigó Róbert,

a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője

Nincs az a vers, ami ilyen láttató erővel tudna felidézni egy arckifejezést!

Share This Story

Get our newsletter