A nap eddigi legsz√≥rakoztat√≥bb cikk√©ben egy felh√°borodott apuka mes√©li el, hogy a fi√°nak f√©rfisegget kellett volna borotv√°lnia √©s fi√ļkkal cs√≥kol√≥znia. Magyarorsz√°gon elindult az erŇĎszakos buzis√≠t√°s!

A csoda√≠r√°s igaz√°b√≥l egy blogbejegyz√©s a Magyar Nemzet Online Naivblogj√°n. A szerzŇĎ bar√°tj√°nak a fia olyan m√©rn√∂kszakra felv√©telizett, ahol 5 sz√°zal√©k a csajok ar√°nya. Azt√°n elment g√≥lyat√°borba. Ahol abszol√ļte klasszikus g√≥lyt√°boros viccesfeladatokat kellett teljes√≠teni, l√°nyok h√≠j√°n fi√ļkkal.

A tov√°bbiakban a nŇĎi ruh√°ban magukat kelletŇĎ g√≥ly√°knak sz√©kre kellett √°llniuk, egyik csapatt√°rsuknak pedig meg kellett borotv√°lnia az √ľlep√©t. H√°t, meztelen f√©rfisegget borotv√°lni nem lehet valami emelkedett feladat, ennek v√©grehajt√°s√°hoz nem el√©g csup√°n a s√∂r. √ČrdeklŇĎd√©s is kell. Volt, aki megcsin√°lta.

Az elsŇĎ sor√°t√≥l az utols√≥ig minŇĎs√©gi sz√≥rakoz√°s, nekem ez volt a kedvenc bekezd√©sem:

A megfelelŇĎ malig√°nfok mellett elk√©pzelhetŇĎ, hogy brahib√≥l egy f√©rfi nŇĎi ruh√°t √∂lt mag√°ra. Egy r√©gi-r√©gi szilveszter alkalm√°val mi is nŇĎi ruh√°ba √∂lt√∂zt√ľnk, a csajok meg f√©rfinek, √©s √≠gy ment√ľnk a buli helysz√≠n√©re, k√∂telezŇĎen BKV-val. De egy√ľtt a l√°nyokkal. √Čs vel√ľk t√°ncoltunk. √Čjf√©lkor pedig sebesen vissza√∂lt√∂zt√ľnk. Hi√°ba kezdŇĎd√∂tt √ļj √©v √©s √ļj √©let, maradtunk ink√°bb a j√≥l megszokott v√°ltozatn√°l. Tudom, el√©g unalmasan hangzik, de ez van.

[via optimizmuskapitany]