Illustration for article titled A nem fideszes pénzhamisító Bakuban is járt tavaly ifjú fideszesként

Loppert Dániellel, a párt ifjúsági tagozatának alapítójával együtt látogattak a szövetséges állam fővárosába tizenegy hónappal ezelőtt, szép fb-album dokumentálta az akkor történteket. Hogy miért álmélkodunk ezen tegnap óta, Szily már megírta, és közben előkerült egy videó is.

Advertisement

Mármint egy tavaly decemberi, alig két hónapos videó, amin Veress Áron, a nem fideszes pénzhamisító egy asztalnál ül Zalaegerszegen Gulyás Gergely országos politikussal, a helyi polgármesterrel és Balogh Gábor fősportolóval. Kár, hogy nem kapták őt is mikrofonvégre!

Zárójelben jegyzem meg: Szily riporterrel ellentétben az én praxisomban korántsem ez az első fideszes hazugság, aminek nem értem az okát. Annyi volt már, mint égen a csillag. És annyi lesz még, hogy se szeri, se száma. Gondolom, azt már mindenki tudja, hogy a 30 ezer hamis euróval lebukott Veressről azt állította a párt sajtóosztálya, hogy 2012-ben kizárták a Fideszből.

Advertisement

Azóta ömlenek a bizonyítékok arról, hogy az elmúlt hónapokban és években számtalanszor fideszesként szerepelt rendezvényeken és hírekben. Most már én csak egyet szeretnék, valami jó kis dokumentet arról, hogy hátha ott volt még a múlt heti kormányülésen is. Vagy mondjuk az Angela Merkel–Orbán Viktor-találkozón. Mekkora buli lenne!

Share This Story

Get our newsletter