Loppert D√°niellel, a p√°rt ifj√ļs√°gi tagozat√°nak alap√≠t√≥j√°val egy√ľtt l√°togattak a sz√∂vets√©ges √°llam fŇĎv√°ros√°ba tizenegy h√≥nappal ezelŇĎtt, sz√©p fb-album dokument√°lta az akkor t√∂rt√©nteket. Hogy mi√©rt √°lm√©lkodunk ezen tegnap √≥ta, Szily m√°r meg√≠rta, √©s k√∂zben elŇĎker√ľlt egy vide√≥ is.

M√°rmint egy tavaly decemberi, alig k√©t h√≥napos vide√≥, amin Veress √Āron, a nem fideszes p√©nzhamis√≠t√≥ egy asztaln√°l √ľl Zalaegerszegen Guly√°s Gergely orsz√°gos politikussal, a helyi polg√°rmesterrel √©s Balogh G√°bor fŇĎsportol√≥val. K√°r, hogy nem kapt√°k ŇĎt is mikrofonv√©gre!

Z√°r√≥jelben jegyzem meg: Szily riporterrel ellent√©tben az √©n praxisomban kor√°ntsem ez az elsŇĎ fideszes hazugs√°g, aminek nem √©rtem az ok√°t. Annyi volt m√°r, mint √©gen a csillag. √Čs annyi lesz m√©g, hogy se szeri, se sz√°ma. Gondolom, azt m√°r mindenki tudja, hogy a 30 ezer hamis eur√≥val lebukott VeressrŇĎl azt √°ll√≠totta a p√°rt sajt√≥oszt√°lya, hogy 2012-ben kiz√°rt√°k a FideszbŇĎl.

Advertisement

Az√≥ta √∂mlenek a bizony√≠t√©kok arr√≥l, hogy az elm√ļlt h√≥napokban √©s √©vekben sz√°mtalanszor fideszesk√©nt szerepelt rendezv√©nyeken √©s h√≠rekben. Most m√°r √©n csak egyet szeretn√©k, valami j√≥ kis dokumentet arr√≥l, hogy h√°tha ott volt m√©g a m√ļlt heti korm√°ny√ľl√©sen is. Vagy mondjuk az Angela Merkel‚ÄďOrb√°n Viktor-tal√°lkoz√≥n. Mekkora buli lenne!