Ezt ugye te sem l√°ttad j√∂nni? Az RTL Klub h√≠rad√≥ira a Sz√°zadv√©g √°ltal megvett gazdas√°gi lap v√°g vissza sorozatban, most az RTL vezetŇĎinek √≥ri√°si pr√©mium√°r√≥l √≠rnak.

Nem t√ļl szofisztik√°lt a Fidesz ellencsap√°sa arra, hogy a rekl√°mad√≥√©rt norm√°lis h√≠rad√≥kkal v√°gott vissza nekik az RTL Klub. A p√°rt friss sajt√≥√∂kl√©ben, a Napi Gazdas√°gban ugyanis most arr√≥l jelent meg bossz√ļcikk, hogy a c√©g 14 vezetŇĎj√©nek √∂sszesen 1,6 milli√°rd forint tiszteletd√≠jat fizetett ki. Vagyis √°tlagosan √©s fejenk√©nt brutt√≥ 110 milli√≥ forintot kaptak. Mik√∂zben a dolgoz√≥k √°tlagos havi brutt√≥ b√©re egymilli√≥ forint k√∂r√ľl volt.

A korm√°nyzatot ellenŇĎrzŇĎ-fingat√≥ sajt√≥ eddig is ismert, √©s valljuk be, el√©g unalmas jelens√©g volt, de a korm√°nyzatot fingat√≥ sajt√≥t fingat√≥ korm√°nysajt√≥ ann√°l m√≥k√°sabb.

Mi j√∂het m√©g? A lap kor√°bbi hagyom√°ny√°val szak√≠tva lehetn√©nek p√©d√°ul karikat√ļr√°k k√∂v√©r, szivaroz√≥, cilinderes tŇĎk√©sekrŇĎl. Meg g√ļnyrajzok az uralkod√≥ oszt√°ly dŇĎzs√∂l√©s√©rŇĎl. Esetleg √∂sszehasonl√≠t√≥ t√°bl√°zat, vagy f√©nyk√©pes anyag arr√≥l, hogy hogyan ar√°nylik egym√°shoz egym√°shoz egy extraprofiton zs√≠rosodott t√©v√©s vezetŇĎ vagyongyarapod√°sa egy √°tlagos Pasa parki fideszes√©vel. B√°rmi lesz is, mi olvas√≥k csak nyerhet√ľnk az √ľgy√∂n.

(via hvg.hu)