This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap vezércikke: Böde Dániel a magyar futball Mauglija

Illustration for article titled A nap vezércikke: Böde Dániel a magyar futball Mauglija

Sinkovics Gábor, sportcikkekben történő istenhez fordulás Paganinije, a nagyívű futballkesergések Michelangelója ki máról írt volna vezércikket, mint a törökök ellen élete első válogatott gólját lövő Böde Dánielről. Hála istennek megint elsült a Sinkovics-ágyú, és Bödét sikerült tehetséges majomembernek ábrázolni, akit a dzsungel nevelt. Tudta-e Ön, hogy Böde nyersen eszi a sündisznót és frissen facsart vadkacsavértől olyan izmos?

Advertisement

Én speciel jártam Madocsán, horgászokokból kifolyólag, egy teljesen normális faluról van szó, ami nem a dzsungelben, hanem Paks közelében található a Dunánál. De isteni elképzelni, ahogy a kis csetlő-botló Böde a kidőlt fatörzsek és liánok között driblizik a sisnyásban. Tényleg, hogy az úristenbe képzelte ezt az erdőn-mezőn, sőt a természet ölén végzett focizást az ismert Vasas-drukker? Ha megnézte volna a térképet, behozhatta volna a Hany Istók-vonalat is. Én például nem tartom kizártnak, hogy Böde lövése az úszóhártyás lába miatt olyan nagy erejű.

Share This Story

Get our newsletter