Ezt a Fidesz k√∂zlem√©nye mondja a Fidesz-korm√°ny egyik abszol√ļte elŇĎrel√°that√≥ fels√ľl√©s√©rŇĎl.

Se eszesnek, se fotelkommentelŇĎnek nem kellett lenni ahhoz, hogy amikor a korm√°ny annak idej√©n bejelentette, hogy lak√≥parkot √©p√≠t √ďcs√°n a hitelk√°rosultaknak, az ember azonnal l√°ssa, hogy ez egy ostobas√°g, ami hatalmas buk√°ssal fog z√°rulni. Persze √≠gy is lett, ma kellett bevallaniuk, hogy megbuktak, a projektet lef√ļjt√°k, a csak f√©lig megtelt lak√≥parkot v√©sztartal√©knak haszn√°lj√°k term√©szeti csap√°sok eset√©re. Vagyis nem el√©g az eddig el√©getett √∂sszeg, folyamatosan egy rak√°s p√©nzbe fog m√©g ker√ľlni az esztelen√ľl fel√©p√≠tett szellempark.

Na, errŇĎl milyen k√∂zlem√©nyt fogalmaztak a Fideszben, v√°laszul a szocialista K√≥rozs Lajos sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°ra? Ilyent:

A Gyurcs√°ny-korm√°ny a magyar csal√°dokat teljesen kiszolg√°ltatta a k√ľlf√∂ldi bankok √©rdekeinek.

Az √≥csai lak√≥park a Gyurcs√°ny-korszak szimb√≥luma. Egy olyan korm√°ny√©, amely a magyar csal√°dokat teljesen kiszolg√°ltatta a k√ľlf√∂ldi bankok √©rdekeinek √©s devizacsapd√°ba tasz√≠totta ŇĎket - √°ll a Fidesz Sajt√≥iroda p√©nteki k√∂zlem√©ny√©ben, Kor√≥zs Lajos (MSZP) nyilatkozat√°ra reag√°lva.

Az √≥csai lak√≥parkban otthonra lelt csal√°dok, ha a Gyurcs√°ny-korm√°nyon m√ļlt volna, ma f√∂ld√∂n fut√≥k lenn√©nek. Ma ugyanaz a Gyurcs√°ny-koal√≠ci√≥ g√ļnyol√≥dik ezeken a csal√°dokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapj√°k az embereket √©s elvegy√©k otthonaikat .

Advertisement

Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.

Teljes joggal jegyezte meg valaki a Tumblr-en, hogy inkább a Fidesz-kormány a Gyurcsány-korszak szimbóluma.