Ezt a Fidesz közleménye mondja a Fidesz-kormány egyik abszolúte előrelátható felsüléséről.

Advertisement

Se eszesnek, se fotelkommentelőnek nem kellett lenni ahhoz, hogy amikor a kormány annak idején bejelentette, hogy lakóparkot épít Ócsán a hitelkárosultaknak, az ember azonnal lássa, hogy ez egy ostobaság, ami hatalmas bukással fog zárulni. Persze így is lett, ma kellett bevallaniuk, hogy megbuktak, a projektet lefújták, a csak félig megtelt lakóparkot vésztartaléknak használják természeti csapások esetére. Vagyis nem elég az eddig elégetett összeg, folyamatosan egy rakás pénzbe fog még kerülni az esztelenül felépített szellempark.

Na, erről milyen közleményt fogalmaztak a Fideszben, válaszul a szocialista Kórozs Lajos sajtótájékoztatójára? Ilyent:

A Gyurcsány-kormány a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek.

Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma. Egy olyan kormányé, amely a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek és devizacsapdába taszította őket - áll a Fidesz Sajtóiroda pénteki közleményében, Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára reagálva.

Az ócsai lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, ma földön futók lennének. Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat .

Advertisement

Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.Az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.

Teljes joggal jegyezte meg valaki a Tumblr-en, hogy inkább a Fidesz-kormány a Gyurcsány-korszak szimbóluma.

Share This Story

Get our newsletter