This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap sztorija: a törvény miatt házasodik a trafikos

Illustration for article titled A nap sztorija: a törvény miatt házasodik a trafikos

Megtudta, hogy az élettársa nem számít közeli hozzátartozónak, így az új törvény miatt nem nyithatna ki vasárnap. Hamar megjött az esze!

Advertisement

Szigeti Péter, az ismert médiamunkás, a Kreatív egykori főszerkesztője írta meg mikroblogján, hogy a széles körben gyűlölt vasárnapi zárva tartási törvény minden huhogás ellenére mégis a családokról szól:

Van nekünk egy dohánykereskedelmi szaklapunk, kecsopbeno sokat tudna mesélni róla, kérdezzétek bátran, csodálatos világ. A trafikosok sokszor használják a szerkesztőséget egyfajta információs szolgáltatóközpontként is. Reggel telefonált egy fóti trafikos, hogy igaz-e, hogy az élettárs nem számít közeli hozzátartozónak, szóval, baszhatja-e a vasárnapi nyitva tartását. Nem számít, baszhatja. Őt nem érdekli, ettől még nem fogja elvenni, egyszer már megkérte a kezét, nemet mondott, nehogymá akkor most emiatt kelljen. Egy órája telefonált, hogy végiggondolta, és most mennek az anyakönyvvezetőhöz.

Advertisement

Az élet a legnagyobb kádéenpés!

Fotó: Jim Reynolds

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter