A hossz√ļ, f√°raszt√≥ nyalinterj√ļ v√©g√©n a k√©zilabd√°r√≥l is megk√©rdezt√©k a polg√°rmester-kommunik√°ci√≥s igazgat√≥t. Olyan gyorsan b√ļjt ki belŇĎle a k√°d√°rj√°nos, hogy az nem kifejez√©s.

Komoly terjedelmŇĪ, √°m ann√°l √©rdektelenebb PR-interj√ļt adott a M√©g Mindig Napi Gazdas√°gnak H√≠vott Lapnak a Fidesz kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja, aminek a v√©g√©n a k√∂vetkezŇĎt k√©rdezt√©k tŇĎle:

V√©g√ľl egy sportos k√©rd√©s. N√©gy h√≥napja a Magyar K√©zilabda Sz√∂vets√©g eln√∂ke. El√ľltek a kinevez√©se kapcs√°n gerjesztett indulatok?

Amire Kocsis egy akkora ‚Äúnincs itt semmi l√°tnival√≥, haladjunk tov√°bb‚ÄĚ-ot nyomott be, hogy az b√°rmelyik Zsigulin furik√°z√≥ k√∂zeg becs√ľlet√©re v√°lt volna. Kocsis mint az igazi nagy sz√≥rakoztat√≥k, pontosan tudta, hogy egy unalmas darabot is el lehet adni, ha j√≥ a z√°r√≥po√©n. Az √∂v√©t, amit Buster Keaton-i faarccal adott elŇĎ, K√°d√°r J√°nos, Mobutu √©s Asszad eln√∂k egy√ľtt tapsolta volna meg:

Nem tudok a sz√∂vets√©gben indulatokr√≥l. 132 k√ľld√∂ttbŇĎl 130-an t√°mogattak, √©s m√©g az ellenjel√∂ltem sem szavazott ellenem.