This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap smucigja dr. Kende, az ismert Orbán-gyűlölő morális lovag

Illustration for article titled A nap smucigja dr. Kende, az ismert Orbán-gyűlölő morális lovag

Dr. Kende intelligens, kreatív és szorgalmas bojtárt keres. Ingyen.

A dr. Kende-módszer elsajátítása után Ön Jézus Krisztust is képes lesz erkölcstelen szörnyetegként ábrázolni.

Ezt réges-régen, az indexes gazdaság rovat vezetőjeként írtam 2002 februárjának a választásokra időzített botránykönyvéről, a Viktorról. Ami, amellett, hogy sikeres volt, például azért, mert a megjenése után Orbán miniszterelnök meglepetésre kikapott a választáson, hogy átadja a helyét Medgyessy Péter egykori titkosszolgálati tisztnek, komoly újításokat is hozott a maga műfajába:

A politikai leleplező irodalom eddig nem számított a könnyű pénzkereset adekvát módjának, ám a zseniális doktor a műfajt megszabadította azoktól a történelem során rárakódott kellemetlen ballasztoktól (tények feltárása, vélemények ütköztetése, kulcsszereplők megszólaltatása), amelyek eddig megakadályozták, hogy gyakorlatilag bárki képes legyen leleplező könyvet írni, majd abból jó nagyot kaszálni.

Dr. Kendéről, a legendás magyar gyűlölködők örökös top 10-es bajnokáról, az ezredforduló Dániel Péteréről azt hitte volna az ember, hogy szépen keres a könyveivel. A jelek szerint mégsem, sőt talán már éhezik is, hiszen úgy keres online hirdetésben ügyvédjelöltet, hogy az ideális jelöltet ingyen akarja dolgoztatni.

Advertisement
Illustration for article titled A nap smucigja dr. Kende, az ismert Orbán-gyűlölő morális lovag

Reméljük, az így felszabaduló összegből tovább folytatja Orbán Viktor immoralitásának leleplezését.

Advertisement

(via lawyersdelight)

Share This Story

Get our newsletter