This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap orbánista trolljai lekommunistázták a naiv Barca-drukkert

Illustration for article titled A nap orbánista trolljai lekommunistázták a naiv Barca-drukkert

Szegény katalán fickó szerintem máig nem érti, miért kommunista. Megmagyarázhatatlanul vicces az Orbán-vallásúak viselkedése.

Advertisement

Órák óta ezen a facebookos threaden röhögök, úgyhogy most már röhögjetek ti is, ha nem láttátok. A sztori onnan indul, hogy Salva Linares katalán fb-felhasználó Barca-drukkerként nem értette, Orbán Viktor miért találkozott a Parlamentben Butraguenóval. (Nem focisok kedvéért: a nagy ellenség Real Madrid legendás csatáráról van szó, akit a magyar sportkommentátorok annak idején 20-30 másodpercenként keselyűztek le a beceneve miatt.)

Illustration for article titled A nap orbánista trolljai lekommunistázták a naiv Barca-drukkert
Advertisement

A katalán férfi ezt kommentben fogalmazta meg Orbán fb-oldalán, a Butraguenóval történt találkozás fotója alatt. Nem kellett volna, kettőt sem pislogott és lekomcsizták. Nem értette, erre Griga Zsuzsanna úgy magyarázta el neki angolul, hogy azzal mintegy megteremtette az Orbán-rendszer tökéletes angol nylevű mottóját:

Unless you are a communist, you should be happy

Én ennél többet nem várok a mai naptól.

[via csokolomvarjubacsi]

Share This Story

Get our newsletter