Lehet, hogy csak a nap volt lass√ļ, vagy csak az aktu√°lpolitika volt annyira √©rdektelen ma, hogy az egyik legismertebb budapesti stricirŇĎl k√©sz√ľlt cikk a Hetekn√©l olyan hat√°st v√°ltott ki belŇĎlem, mint amikor kiskoromban elŇĎsz√∂r l√°ttam a Maksa-hirad√≥t. R. Kamill√≥r√≥l biztos sz√°zezer sztori terjeng √©s ebbŇĎl j√≥, ha t√≠z igaz, viszont m√©g ha ez az ar√°ny erre a cikkre is igaz, akkor "Budapest mad√°mja" √≠gy is az alvil√°g egyik legsz√≥rakoztat√≥bb figur√°ja lehetett. Persze hogy mi igaz, azt neh√©z megmondani, a Hetek az √°ll√≠t√≥lagos ismerŇĎseivel √©s volt koll√©g√°ival k√©sz√≠tett interj√ļkat, de m√©g keresztnevet sem mertek bev√°llalni. A fŇĎszerkesztŇĎnk m√°r egyszer meg√≠rta, milyen volt egy kupler√°jjal egy h√°zban lakni, most v√©gre meg√≠rta valaki, milyen volt egynek a fŇĎn√∂k√©vel egy levegŇĎt sz√≠vni.

R. koll√©g√°i szerint h√≠rhedt rendŇĎrs√©gi bes√ļg√≥ volt, az √ľzenetr√∂gz√≠tŇĎj√©n sok√°ig ez volt a sz√∂veg:

¬†‚ÄěHall√≥, itt R. Kamill√≥, a s√≠psz√≥ ut√°n dobj√°l fel valakit.‚ÄĚ

Haverjai szerint leginkább olyan faszi volt, akin csak röhögni lehetett:

Biztos, hogy nem volt sz√°zas ‚Äď mes√©lik haverjai, akik a Muppet Show Topi macij√°hoz hasonl√≠tj√°k org√°num√°t, √©s visszaigazolj√°k azt az elŇĎszeretettel hangoztatott √°ll√≠t√°s√°t, miszerint ‚Äědiliflepnije‚ÄĚ van.

Kamill√≥ √ļgy tudott bulizni, ahogy egy magyar ember csak szeretne:

T√©ny, hogy ha bewhiskyzett (sosem drogozott), akkor Frank Sinatra Feelings c√≠mŇĪ dal√°ra ord√≠tva zokogott, ny√°l√°t folyatva √©nekelt, √©s olykor ruh√°it ledob√°lva mag√°r√≥l, anyaszŇĪlt meztelen√ľl elszaladt.

Kifejezetten értett az ajándékozáshoz is:

Volt, hogy megcsalt bar√°tj√°nak k√ľld√∂tt agancsot, egy m√°siknak Zaporozsecet oldal√°ra festett felirattal, harmadiknak pedig gy√°szt√°viratot a c√≠mzett hal√°lh√≠r√©vel.

Advertisement

Ezt a legendát állítólag saját maga terjesztette:

‚Ķ√ļgy t√∂lt√∂tte fel l√°nyokkal a frissen alap√≠tott ‚Äěszolg√°ltat√≥h√°zakat‚ÄĚ, hogy lesz√≥l√≠tgatta az √öjpesti c√©rnagy√°rb√≥l haza- igyekvŇĎ nŇĎket, √©s megk√©rdezte tŇĎl√ľk, hogy nem akarnak-e k*‚Ķ-k lenni.

A k√ľlsŇĎs√©gekre nagyon √ľgyelt:

…Sóher, illetve szex-006 volt a rendszáma.

¬†A Cink szerkesztŇĎs√©ge fejenk√©nt legal√°bb egy karj√°t adn√°, hogy megtudja, mi lehetett abban a t√°sk√°ban:

Szemtan√ļk szerint olyan seg√©deszk√∂z√∂kkel teli orvosi t√°sk√°val ment be alkalmazottait ‚Äěmegedzeni‚ÄĚ, amelyek akkoriban m√©g szinte ismeretlenek voltak Magyarorsz√°gon.

Advertisement

√Čs √≠gy tov√°bb. √Črdemes a teljes cikket elolvasni, √©s ha nektek is van b√°rmilyen R. Kamill√≥s sztoritok, ne habozzatok els√ľtni a kommentekben!