19 √©ven sz√≥ba sem √°lltak egym√°ssal, most viszont novemberben egy√ľtt l√©pnek fel az Ar√©n√°ban. Vajon mi t√∂rt√©nhetett?

Illetve azt se √°rtana tudni, hogy pontosan min vesztek √∂ssze, hiszen azt konkr√©tan egyik f√©l sem r√©szletezte. La√°r szerint Galla ‚Äúnagyot v√©tkezett a L‚Äôart pour l‚Äôart T√°rsulat ellen‚ÄĚ, Galla szerint ‚Äúnem anyagi term√©szetŇĪ okok miatt‚ÄĚ vesztek √∂ssze, hanem olyan term√©szetŇĪ vit√°k zajlottak, amiket f√∂l√∂slegesnek √©rzett.

A legjobb sztori, hogy La√°r szerint egy alkalommal Miskolcon Galla, amikor megtudta, hogy ugyanazon a sz√≠npadon l√©p f√∂l, amin elŇĎtte La√°r√©k is, ‚ÄúfertŇĎtlen√≠ttette a helyet, konkr√©tan k√∂vetelte, hogy Vimmel sz√≥rj√°k fel a sz√≠npadot.‚ÄĚ

No de ez m√°r a m√ļlt, a l√©nyeg, hogy v√©gre szent a b√©ke, √©s ez j√≥, hiszen a Galla-La√°r p√°ros m√°r a nyolcvanas √©vek eleje √≥ta el√©g sok j√≥ dolgot jegyzett k√∂z√∂sen. Voltak k√∂z√∂s dalaik, amikor m√©g d√∂ntŇĎen zen√©szek voltak mindketten, √©s k√©sŇĎbb a L‚Äôart pour l‚Äôart T√°rsulatot is b√≠rtam. Mondjuk ez h√ļsz √©vvel ezelŇĎtt volt, ma nem tudom, mit sz√≥ln√©k hozz√°, de ettŇĎl m√©g sim√°n tehets√©gesebbek ketten az √∂sszes mai standuposn√°l/humorist√°n√°l, ezt b√°rmikor al√°√≠rom.

(via Origo, HVG)