This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A nap mániákusa Skrabski Fruzsina

Illustration for article titled ​A nap mániákusa Skrabski Fruzsina

Itt van, amire kitalálták az angol "epic" jelzőt. A mandineres szerző képtelen leszállni a Heller Ágnes-motorról, csak túráztatja túráztatja. Most éppen cseten szállt rá Hellerre meg a lányára.

Advertisement

A Magyarországról folyamatosan nyilatkozgató frusztrált balosoknál meg liberálisoknál egy nevetségesebb van, a Magyarországról folyamatosan nyilatkozgató frusztrált balosokra meg liberálisokra rákattanó fideszes blogger.

A nem mániákus ember körülbelül 3 perc alatt képes lezárni magában ezt a témakört. Igen, megállás nélkül rettegni a barna esőben csattanó csizmáktól és állandóan Magyarországot szapulni béna a dolog, akkor is, ha a nyilatkozónak igaza van. De az az öt-tíz állandó értelmiségi dísznyilatkozó + Dopeman nem maga írja tele a nyugati sajtót, hanem a nyugati sajtó, ha rólunk ír, őket kérdezi meg. Van értelme en bloc kikelni a nyugati sajtó ellen? Van, pont annyi, mint felháborodni az időjáráson vagy az ár-apály-jelenségen és összeesküvéselméletes cikkeket írni ellene.

Advertisement

A fideszes sajtó azonban pont olyan makacsul rugdossa a döglött lovat, mint a mindenről csak az Orbán-fasizmusra asszociáló törzsnyilatkozók. Amúgy is, a törzsnyilatkozóknak legalább igaza van egy csomó dologban, amit mondanak, csak ez a megállás nélküli papagájkodás teszi annyira nevetségessé az egészet. A fideszes gyalázóikról meg általában csak annyi derül ki, hogy nagyon utálják a balosokat. Mint most Skrabskiról, aki posztot csinált abból, amit inkább gyorsan ki kellett volna törölnie a gépéről. Eleve, milyen dolog már, hogy az első mondatában gonosznak nevezi Heller Ágnest? Micsoda perverz ferdeség kell ahhoz, hogy valakiben felmerüljön a gonoszság fogalma bármilyen lap- vagy tévényilatkozat miatt? Én aztán igazán sokat röhögtem életemben Helleren, na de gonoszozni? Heller Ágnes gonoszságból mond bármit Magyarországról? Ez a kilencvenes évek szánalmas kultúrharcának is a legeslegalja. Bayer Zsolt gondolhat ilyeneket kábé.

Skrasbski mániákus nyomulására Heller egyébként épkézláb választ ad, úgyhogy az írást külön ajánlom azoknak, akik a nyilatkozatai miatt haragszanak Heller Ágnesre, mert lelkylolának sikerül a bravúr, hogy még velük is megszerettesse Hellert.

Share This Story

Get our newsletter