A nap legviccesebb lebukása Gisele Bündchené

Illustration for article titled A nap legviccesebb lebukása Gisele Bündchené

A természetes szépségként emlegetett, és nemrég visszavonult brazil szupermodell álruhában ment plasztikai sebészhez, csak egy apróságról elfeledkezett.

Advertisement

A 35 éves Bündchen lassan másfél évtizede egyike a legnépszerűbb modelleknek, állandó szereplője a “világ X legszexisebb nője” jellegű listáknak, és az image-ének fontos alkotóeleme a természetesség, szemben a mindenféle megcsinált nőkkel. Legutóbb például a Chanel No. 5 is a természetes szépségére hivatkozva választotta szóvivőjének.

Érthető tehát, hogy mindezzel szemben állna, ha kiderülne, hogy Bündchen plasztikai műtétnek veti alá magát. Meg is tette az óvintézkedéseket, és talpik burkába bújva muszlim nőnek álcázta magát, csak elkövetett egy nagy hibát, ugyanis szandált vett föl hozzá, ami pedig ugyanúgy tilos a burka viselőinek, mint a miniszoknya. (Ráadásul tette mindezt Franciaországban, ahol a burka viselését évekkel ezelőtt betiltották.)

Advertisement
Illustration for article titled A nap legviccesebb lebukása Gisele Bündchené

A rosszul álcázott Bündchent és a húgát ráadásul az állandó sofőrje fuvarozta el a neves párizsi plasztikai sebészhez, innét pedig már nem kellett sok a paparazzóknak és a bulvárlapoknak, hogy összerakják a képet. (Állítólag a “megereszkedett” melleit és a szemét műttette meg.)

Advertisement

Különösen vicces ez annak fényében, hogy Bündchen hírhedt a természetességet dicsőítő nyilatkozatairól, vagy a tényleg tenyérbe mászó kinyilatkoztatásairól, például arról, hogy törvénybe foglalná, hogy minden anya hat hónapig kötelezően szoptasson, vagy arról, hogy mások hogy mernek elhízni terhességkor. Máskor pedig azt mondta, semmilyen szintetikusat nem ken a bőrére, még naptejet sem – ez már eleve kártékony hülyeség, de még szebb, hogy a nyilatkozat idején éppen bőrápoló termékeket reklámozott.

(via Daily Mail)

Fotó: AP Images

Share This Story

Get our newsletter