A természetes szépségként emlegetett, és nemrég visszavonult brazil szupermodell álruhában ment plasztikai sebészhez, csak egy apróságról elfeledkezett.

A 35 √©ves B√ľndchen lassan m√°sf√©l √©vtizede egyike a legn√©pszerŇĪbb modelleknek, √°lland√≥ szereplŇĎje a ‚Äúvil√°g X legszexisebb nŇĎje‚ÄĚ jellegŇĪ list√°knak, √©s az image-√©nek fontos alkot√≥eleme a term√©szetess√©g, szemben a mindenf√©le megcsin√°lt nŇĎkkel. Legut√≥bb p√©ld√°ul a Chanel No. 5 is a term√©szetes sz√©ps√©g√©re hivatkozva v√°lasztotta sz√≥vivŇĎj√©nek.

√ČrthetŇĎ teh√°t, hogy mindezzel szemben √°llna, ha kider√ľlne, hogy B√ľndchen plasztikai mŇĪt√©tnek veti al√° mag√°t. Meg is tette az √≥vint√©zked√©seket, √©s talpik burk√°ba b√ļjva muszlim nŇĎnek √°lc√°zta mag√°t, csak elk√∂vetett egy nagy hib√°t, ugyanis szand√°lt vett f√∂l hozz√°, ami pedig ugyan√ļgy tilos a burka viselŇĎinek, mint a miniszoknya. (R√°ad√°sul tette mindezt Franciaorsz√°gban, ahol a burka visel√©s√©t √©vekkel ezelŇĎtt betiltott√°k.)

A rosszul √°lc√°zott B√ľndchent √©s a h√ļg√°t r√°ad√°sul az √°lland√≥ sofŇĎrje fuvarozta el a neves p√°rizsi plasztikai seb√©szhez, inn√©t pedig m√°r nem kellett sok a paparazz√≥knak √©s a bulv√°rlapoknak, hogy √∂sszerakj√°k a k√©pet. (√Āll√≠t√≥lag a ‚Äúmegereszkedett‚ÄĚ melleit √©s a szem√©t mŇĪttette meg.)

Advertisement

K√ľl√∂n√∂sen vicces ez annak f√©ny√©ben, hogy B√ľndchen h√≠rhedt a term√©szetess√©get dicsŇĎ√≠tŇĎ nyilatkozatair√≥l, vagy a t√©nyleg teny√©rbe m√°sz√≥ kinyilatkoztat√°sair√≥l, p√©ld√°ul arr√≥l, hogy t√∂rv√©nybe foglaln√°, hogy minden anya hat h√≥napig k√∂telezŇĎen szoptasson, vagy arr√≥l, hogy m√°sok hogy mernek elh√≠zni terhess√©gkor. M√°skor pedig azt mondta, semmilyen szintetikusat nem ken a bŇĎr√©re, m√©g naptejet sem ‚Äď ez m√°r eleve k√°rt√©kony h√ľlyes√©g, de m√©g szebb, hogy a nyilatkozat idej√©n √©ppen bŇĎr√°pol√≥ term√©keket rekl√°mozott.

(via Daily Mail)

Fotó: AP Images