This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap leghülyébb magyarázkodása Farkasházy Tivadaré

Illustration for article titled A nap leghülyébb magyarázkodása Farkasházy Tivadaré

A Heti Hetesben nem lehet pontosan fogalmazni, mindenki összevissza beszél, túl hamar kell megszólalni. Ezzel magyarázza F. Tivadar, hogy hazugságot állított Andy Vajnáról, aki be is perelte kétmillióra.

Advertisement

Ritkán látható nyilvános megalázkodás keretében próbálja elérni Farkasházy, hogy Vajna álljon el az ellene indított pertől. A "humorista" a Heti Hetes egyik adásában állította azt a filmbiztosról, hogy még soha nem készített művészfilmet, és nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. Erre perelt Vajna, és Farkasházy a jelek szerint úgy érzi, hogy tuti veszteni fog, mert hihetelen nyalizással próbál üzenni egy Bors-cikkben, hogy Andy, könyörülj rajtam. A magyarázata fergeteges:

A Heti Hetesben ugyanis nem lehet pontosan fogalmazni. Sokszor heten beszélünk egyszerre, századmásodpercnyi időnk van reagálni. Ilyen körülmények között előfordul, hogy az elhangzott mondatot többféleképpen is lehet értelmezni, ahogy ez az esetemben is történt.

Advertisement

De nem ez a legjobb, hanem az a rész, amiből kiderül, hogy Farkasházy nemhogy úgy képzeli, hogy vicces, de egyenesen úgy, hogy ő maga a humor! És ez nem vicc, tessék elolvasni:

egyszerűen úgy érzem, ha egy ilyen perben engem elítélnek, azzal a humor műfaját is megölik

Advertisement

[fotó: Bors]

Share This Story

Get our newsletter