A Heti Hetesben nem lehet pontosan fogalmazni, mindenki √∂sszevissza besz√©l, t√ļl hamar kell megsz√≥lalni. Ezzel magyar√°zza F. Tivadar, hogy hazugs√°got √°ll√≠tott Andy Vajn√°r√≥l, aki be is perelte k√©tmilli√≥ra.

Ritk√°n l√°that√≥ nyilv√°nos megal√°zkod√°s keret√©ben pr√≥b√°lja el√©rni Farkash√°zy, hogy Vajna √°lljon el az ellene ind√≠tott pertŇĎl. A "humorista" a Heti Hetes egyik ad√°s√°ban √°ll√≠totta azt a filmbiztosr√≥l, hogy m√©g soha nem k√©sz√≠tett mŇĪv√©szfilmet, √©s nem v√©letlen√ľl nem megy vissza Amerik√°ba. Erre perelt Vajna, √©s Farkash√°zy a jelek szerint √ļgy √©rzi, hogy tuti veszteni fog, mert hihetelen nyaliz√°ssal pr√≥b√°l √ľzenni egy Bors-cikkben, hogy Andy, k√∂ny√∂r√ľlj rajtam. A magyar√°zata fergeteges:

A Heti Hetesben ugyanis nem lehet pontosan fogalmazni. Sokszor heten besz√©l√ľnk egyszerre, sz√°zadm√°sodpercnyi idŇĎnk van reag√°lni. Ilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt elŇĎfordul, hogy az elhangzott mondatot t√∂bbf√©lek√©ppen is lehet √©rtelmezni, ahogy ez az esetemben is t√∂rt√©nt.

De nem ez a legjobb, hanem az a r√©sz, amibŇĎl kider√ľl, hogy Farkash√°zy nemhogy √ļgy k√©pzeli, hogy vicces, de egyenesen √ļgy, hogy ŇĎ maga a humor! √Čs ez nem vicc, tess√©k elolvasni:

egyszerŇĪen √ļgy √©rzem, ha egy ilyen perben engem el√≠t√©lnek, azzal a humor mŇĪfaj√°t is meg√∂lik

[fotó: Bors]