This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap legcinikusabb testülete a Győr-Moson-Sopron megyei Fidesz-elnökség

Illustration for article titled A nap legcinikusabb testülete a Győr-Moson-Sopron megyei Fidesz-elnökség

Egyidőben azzal, hogy kiderült, hangfelvétel van arról, mekkorát hazudott Horváth Pinokkió szekszárdi polgármester és Lázár János államtitkár, épp akkor, amikor végképp lebukott a gondosan megszervezett fideszes trafikcsalás, közleményt adott ki a Gy-S-M megyei elnökség. Egy ilyen csúcsmondattal:

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kiírt és lebonyolított egy nyílt, törvényes pályázatot. Hónapok óta ismert, nyílt szempontok és feltételek szerint. A döntés nem politikai, a nyertesek között mindenféle ember van, a nagy számok törvénye szerint nyilván jobboldali is, és mint azóta fény derült rá ,van bőven több száz baloldali is.

Advertisement

Egyet meg kell adni: a pályázat szempontjait tényleg jó előre lehetett tudni. Csak éppen senki se hitte volna, hogy tényleg képesek minden szabályt és jóérzést felrúgva pártlojalitás szerint kiosztani a koncessziókat, majd abban a pillanatban többszörösére emelni az árrést és elégedetten az összes nemfideszes arcába nevetni.

Az külön vicces, hogy a Kisalföld olyan formában hozta le ezt a hátborzongatóan árulkodó dokumentumot, hogy egy cím és bevezető után kvázi a saját szövegükként közlik, így a végén olvasható aláírásig az ember azt hiszi, hogy ez a Kisalföld véleménye. Mondjuk szerencsés az a megye, ahol a nagy napilap és az uralkodó párt teljesen véletlenül pont egyetért, mert így nincs az az áldatlan civakodás.

Share This Story

Get our newsletter