This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A nap legbénább gyurcsányozása Polgár Dóráé

Illustration for article titled ​A nap legbénább gyurcsányozása Polgár Dóráé

Az egykori Ha-hás, majd gyurcsányista, majd majd antigyurcsányista aktivista szerint Gyurcsány mikrosütőben játssza le a lemezeit.

Advertisement

A vs.hu Gyurcsány-vitasorozatát akarta feldobni Polgár, akit a döntő pillanatban legyőzött sok szerző esküdt ellensége, a magyar nyelv. Az eredmény? Tökéletes! Tessék:

Nincs itt semmi látnivaló. Igazából annyi történik, hogy Gyurcsány Ferenc betette a mikróba a „Polgári, nyugatos Magyarország" című lemezt. És hát, igen, igen, ennek olyan ismerős az íze. Talán mintha régen finom is lett volna.

Advertisement

A rövid írás különlegessége még, hogy a szerző a következőképpen fogalmazza meg, hogy Gyurcsány kedvéért annak idején otthagyta a Ha-hát, és beállt egy fél évre Fletó Fletonovics ifjúsági szervezőjének:

Alakulásakor magam is szimpátiával figyeltem a Demokratikus Koalíciót.

Lehet, hogy az elfojtás eredménye, hogy ugyanennek a mondatnak a végén váratlanul azt mondja a DK-ról, amit talán még Bayer Zsolt sem, hogy "alpári és agresszív szektára hajaz"?

Advertisement

Kár, hogy ilyen rövid ez a vitairat vagy mi, mert ez a pár mondat annyira erős, hogy még szívesen továbbolvastam volna.

Share This Story

Get our newsletter