This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap lebukott hazudozója Horváth István szekszárdi polgármester

Illustration for article titled A nap lebukott hazudozója Horváth István szekszárdi polgármester

Az ország egyetlen becsületes Fidesz-képviselőjét meghazudtolva tagadta le nemrég Horváth, hogy a város Fidesz-frakciójával névről-névre megbeszélte, hogy ki az ő kutyájuk kölyke a Szekszárdon trafikra pályázók közül, így ki nyerhet koncessziót. Most kiderült, hogy nemcsak hazudós, de elég buta is.

Advertisement

El sem tudom képzelni ugyanis, hogyan gondolhatta szerencsétlen Horváth Pinokkió, hogy párt- és frakciótársa, a lelkiismeretére hallgató Hadházy Ákos hangfelvétel nélkül mert volna borítani pár napja a HVG-nek. De aki ennyire buta, az megérdemli a sorsát. A hvg.hu most új cikket rakott ki, amiben leírják a nyilvánvalót, hogy van náluk hangfelvétel, és idéznek is belőle. „Az a lényeg, elkötelezett jobboldalinak kell lenni”, ez volt az alaphang, a csalók egyenként végigmentek a teljes listán és végigbeszélték ki fideszes vagy rokon. Horváth ugyan hazudós és nehézfejű, de ha megszorul, a húgától tuti kérhet majd kölcsön, ő ugyanis hogy, hogy nem, megnyert egy trafikot a városban, csakúgy, mint az egyik fideszes képviselő.

Share This Story

Get our newsletter