This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap hülyéje Orbán Viktor haverja, Garancsi István

Illustration for article titled A nap hülyéje Orbán Viktor haverja, Garancsi István

Van a balfácánságnak olyan foka, ami előtt levetett süveggel áll meg az ember. Garancsi milliárdos, Orbán focicsapatának, a Videotonnak a tulajdonosa 900 ezer eurót bukott azon, hogy fogalma sem volt arról, mikor zárul az átigazolási idény Olaszországban. 

Advertisement

 Nikolics Nemanját akarta eladni a Serie A-ban kieső helyen álló Sienának, Nikolics ment volna, a Siena vitte volna, Garancsi adta volna, csak éppen fingja nem volt arról, hogy hagyományosan hiába 31-én éjfélkor zárult az olasz átigazolási időszak, a szabály megváltozoitt, és már este hétkor vége a bulinak. Ő meg 7 óra 3 perckor jelzett vissza, hogy részéről mehet az üzlet. Eladhatja persze majd a nyáron is elvileg, de a Siena jó eséllyel kiesik és nem kell majd neki Nikolics, meg egyáltalán, ki tudja, mi történik addig. A jól tájékozott Garancsi elnök-tulajdonosnak talán Pánczél Szabolcs technikai igazgató, talán Tassy Márk ügyvezető, talán David Rechnitzer nemzetközi koordinátor adhatta a tanácsot, nekik is gratulálunk. 

 Az eset mégis inkább lelkesítő, mint elkeserítő, hiszen szurkolók tömegeinek adja meg azt a csodás érzést, hogy eszerint belőlem is simán lehetne milliárdos, nem kell ehhez semmi spéci képesség. Bónuszként megnyugtathatja az Orbán-fóbiások tömegeit is, akik azt képzelik, hogy Orbán és gazdasági háttércsapata ördögi ügyességű machinátorokból áll, akik bármire képesek, ami az érdekeiket szolgálja. Tessék, a világ sokkal sokszínűbb, mint azt a rettegők képzelnék!

Advertisement

 [nso.hu]

Share This Story

Get our newsletter