This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A nap hülyéje a trafikcsalást megvédő Fónagy János

A Parlamentre azért van szükség, mert ha lenne olyan kormánypárti vagy ellenzéki politikus, akit különféle újsághírek alapján az átlagnál értelmesebbnek/rokonszenvesebbnek/kevésbé irritálónak/becsületesebbnek találnál, a közvetítés mindig kijózanít. Mai kijózanító seggfejünk Fónagy János.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárától nyilván nem vártuk, hogy egy, a kormányzati ciklus legnagyobb szervezett csalási ügye, a Fidesz-rokonoknak kiosztott trafikkoncessziók miatt kérdésre megtört beismeréssel válaszol. (Ha valaki nem hallotta volna, újsághírek szerint a Fidesz választókerületi elnökei jelölhették ki, a körzetükben ki kaphat trafikot az állami pályázatokon. Miskolcon például két képviselő családja összesen 2o dohányboltot kapott). De azért vannak fokozatok a pofátlanságban, és amit Fónagy válaszolt, az bőven benne van az idei Pofátlan Top Tízben:

“Az a hangulatkeltés, amelyet önök egy nyílt pályázat és annak elbírálása kapcsán tanúsítottak, pont a több százezres kisvállalkozói kört sérti (…) az elmúlt években én sem foglalkoztam önöknél családfakutatással, kérem, hogy a dohányzás visszaszorításáért folytatott kormányzati küzdelmet ön se aljasítsa le ilyenné”

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter