A Heti Válasz pedig minden eddiginél szerelmesebb Hernádi Zsoltba. Címlappokol a Cinken.

Megnéztem pár csütörtökön megjelenő magazint. A mezőnyből a Hot és a Heti Válasz emelkedett ki. A Hot azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy két ordas nagy, manapság már egyre ritkább olvasóátverős hazugság is van a címlapján, ami 5 fényképes, kiemelt cikkből nem is rossz arány. A nagyobbik átverés a vezető címlapanyag, a "Szikora Róber titokban elvált a feleségétől!". Mint az belül kiderül, 1763-ban történt a dolog, egy örökség miatt, és a felek azonnal újraházasodtak. A cikk ráadásul arról szól, hogy Róbert és az R-Go tagjai milyen szerzetesi elszántsággal NEM dugtak soha a rajongóikkal.

Advertisement

A másik megvezetős cím a "Várkonyi Andrea drogbotrányba keveredett". A valóságalap itt annyi, hogy a műsorvezető akkor repült haza Venezuelából, amikor megöltek egy dílert, ezért a reptéren minden felszálló utas csomagját órákig vizsgálgatták. Itt árulom el, hogy amikor én az Egyesült Államokban, Franciaországban és Németországban jártam, az adott országokban minden alkalommal megöltek legalább egy embert, volt nemi erőszak is. Cserébe egy csomó kisbaba született!

A Hot szerkesztői ezért a pokolban annyi másodpercig fogják hallgatni Harrach Pétert, ahányat feleslegesen elloptak az életünkből a primkó átveréseikkel.

Advertisement

Az ellenpólus a Heti Válasz, ami ezen a héten hangszerré alakult, és a Szeretet Képi Himnuszát zengi a címlapjával. Ami a Nyerges Zsolt-istálló lapjának szerelmét, Hernádi Zsolt Interpol által körözött MOL-vezérigazgatót mutatja. Fekete-fehérben, olyan ügyesen megfiltererezve, hogy a cikk elolvasása nélkül is pontosan látni, itt egy megkínzott, meggyűrt, de magát meg nem adó, érzékeny, kifinomult, de kőkemény fickóval állunk szemben.

Bőven elképzelhető, hogy Hernádi tényleg az igazságszolgáltatást madzaggal irányító, sötét horvát maffiállam áldozata. Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy Magyarország miért küzdött olyan álhatatosan egy, az igazságszolgáltatást madzaggal irányító, sötét maffiállam EU-tagságáért. Engem kérdések gyötörnek, a Heti Választ nem, ők egyszerűen szerelmesek. Nekik küldöm a fenti, csodálatos régi slágert az Archies-tól.

Advertisement

[Egymagam nem tudok minden címlapot átpörgetni, sőt inkább keveset. Úgyhogy ha meglátod bármelyik magyar napi- heti- vagy havilap friss címlapját, rajta olyan címmel, képpel vagy bármi mással, ami szerinted a Címlappokolba való, küldd el nekem a szily kukac gawker.com címre, CIMLAPPOKOL subjecttel, és beteszem az aktuális válogatásba, vagy ha olyan jó, különszámot adok ki a kedvéért. Köszönöm!]

update: a Poszt az előbb nem a helyes Hot-, hanem Story magazinos címmel jelent meg. Tévesztés volt, elnézést a Storytól, akik nem verték át az olvasókat!

Share This Story

Get our newsletter