A Heti Válasz pedig minden eddiginél szerelmesebb Hernádi Zsoltba. Címlappokol a Cinken.

Megn√©ztem p√°r cs√ľt√∂rt√∂k√∂n megjelenŇĎ magazint. A mezŇĎnybŇĎl a Hot √©s a Heti V√°lasz emelkedett ki. A Hot azzal tŇĪnt ki a mezŇĎnybŇĎl, hogy k√©t ordas nagy, manaps√°g m√°r egyre ritk√°bb olvas√≥√°tverŇĎs hazugs√°g is van a c√≠mlapj√°n, ami 5 f√©nyk√©pes, kiemelt cikkbŇĎl nem is rossz ar√°ny. A nagyobbik √°tver√©s a vezetŇĎ c√≠mlapanyag, a "Szikora R√≥ber titokban elv√°lt a feles√©g√©tŇĎl!". Mint az bel√ľl kider√ľl, 1763-ban t√∂rt√©nt a dolog, egy √∂r√∂ks√©g miatt, √©s a felek azonnal √ļjrah√°zasodtak. A cikk r√°ad√°sul arr√≥l sz√≥l, hogy R√≥bert √©s az R-Go tagjai milyen szerzetesi elsz√°nts√°ggal NEM dugtak soha a rajong√≥ikkal.

A m√°sik megvezetŇĎs c√≠m a "V√°rkonyi Andrea drogbotr√°nyba keveredett". A val√≥s√°galap itt annyi, hogy a mŇĪsorvezetŇĎ akkor rep√ľlt haza Venezuel√°b√≥l, amikor meg√∂ltek egy d√≠lert, ez√©rt a rept√©ren minden felsz√°ll√≥ utas csomagj√°t √≥r√°kig vizsg√°lgatt√°k. Itt √°rulom el, hogy amikor √©n az Egyes√ľlt √Āllamokban, Franciaorsz√°gban √©s N√©metorsz√°gban j√°rtam, az adott orsz√°gokban minden alkalommal meg√∂ltek legal√°bb egy embert, volt nemi erŇĎszak is. Cser√©be egy csom√≥ kisbaba sz√ľletett!

A Hot szerkesztŇĎi ez√©rt a pokolban annyi m√°sodpercig fogj√°k hallgatni Harrach P√©tert, ah√°nyat feleslegesen elloptak az √©let√ľnkbŇĎl a primk√≥ √°tver√©seikkel.

Advertisement

Az ellenp√≥lus a Heti V√°lasz, ami ezen a h√©ten hangszerr√© alakult, √©s a Szeretet K√©pi Himnusz√°t zengi a c√≠mlapj√°val. Ami a Nyerges Zsolt-ist√°ll√≥ lapj√°nak szerelm√©t, Hern√°di Zsolt Interpol √°ltal k√∂r√∂z√∂tt MOL-vez√©rigazgat√≥t mutatja. Fekete-feh√©rben, olyan √ľgyesen megfiltererezve, hogy a cikk elolvas√°sa n√©lk√ľl is pontosan l√°tni, itt egy megk√≠nzott, meggyŇĪrt, de mag√°t meg nem ad√≥, √©rz√©keny, kifinomult, de kŇĎkem√©ny fick√≥val √°llunk szemben.

BŇĎven elk√©pzelhetŇĎ, hogy Hern√°di t√©nyleg az igazs√°gszolg√°ltat√°st madzaggal ir√°ny√≠t√≥, s√∂t√©t horv√°t maffi√°llam √°ldozata. Akkor viszont felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy Magyarorsz√°g mi√©rt k√ľzd√∂tt olyan √°lhatatosan egy, az igazs√°gszolg√°ltat√°st madzaggal ir√°ny√≠t√≥, s√∂t√©t maffi√°llam EU-tags√°g√°√©rt. Engem k√©rd√©sek gy√∂t√∂rnek, a Heti V√°laszt nem, ŇĎk egyszerŇĪen szerelmesek. Nekik k√ľld√∂m a fenti, csod√°latos r√©gi sl√°gert az Archies-t√≥l.

Advertisement

[Egymagam nem tudok minden c√≠mlapot √°tp√∂rgetni, sŇĎt ink√°bb keveset. √ögyhogy ha megl√°tod b√°rmelyik magyar napi- heti- vagy havilap friss c√≠mlapj√°t, rajta olyan c√≠mmel, k√©ppel vagy b√°rmi m√°ssal, ami szerinted a C√≠mlappokolba val√≥, k√ľldd el nekem a szily kukac gawker.com c√≠mre, CIMLAPPOKOL subjecttel, √©s beteszem az aktu√°lis v√°logat√°sba, vagy ha olyan j√≥, k√ľl√∂nsz√°mot adok ki a kedv√©√©rt. K√∂sz√∂n√∂m!]

update: a Poszt az elŇĎbb nem a helyes Hot-, hanem Story magazinos c√≠mmel jelent meg. T√©veszt√©s volt, eln√©z√©st a Storyt√≥l, akik nem vert√©k √°t az olvas√≥kat!