Kabir Bedire vagy Jack Sparrowra hasonl√≠t jobban a fura kamp√°nyfot√≥n? Am√ļgy is pomp√°san siker√ľlt a Fidesz EP-v√°laszt√°si kamp√°nyoldala, Pelczn√©re az anyja se ismerne r√° p√©ld√°ul.

Fantasztikus vid√°m t√≠z percet szerezhetsz magadnak, ha h√°tradŇĎlve √©lvezed v√©gig a Fidesz EP-list√°j√°t a p√°rt vonatkoz√≥ weboldal√°n. A sz√∂veget felesleges n√©zni, itt a k√©pek besz√©lnek!

Sz√°jer J√≥zsefnek nagyon j√≥t tesz a nyugat-eur√≥pai levegŇĎ, ŇĎ tavaly √≥ta 20-25 √©vet fiatalodott. Azt viszont eddig valahogy sosem realiz√°ltam, hogy Sch√∂pflin Gy√∂rgy igaz√°b√≥l a szeg√©ny ember Bauer Tam√°sa. Ez a k√©p azonban r√°d√∂bbentett:

A legmeglepŇĎbb mindenk√©ppen Deutsch Tam√°s transzform√°ci√≥ja, ŇĎ a k√©prŇĎl √≠t√©lve humoros akci√≥hŇĎsnek sz√ľletett, b√°r azt k√©ptelen vagyok eld√∂nteni, hogy a Megborotv√°lt Mal√°j Tigris vagy a Nemileg Bizonytalan, De Humoros Kal√≥z figur√°j√°ra gondoltak, mik√∂zben az arc√°t ut√≥kezelt√©k a pixelmesterek.

Advertisement

Akiknek a legnehezebb dolguk nyilv√°n P√°lffy Istv√°n legend√°s arcp√≠rj√°val volt, ami meg is l√°tszik az ijesztŇĎen term√©szetellenes sz√≠nŇĪ v√©geredm√©nyen:

Advertisement

Retteghet am√ļgy a t√∂bbi p√°rt, mert a Fidesznek van saj√°t, 30 kil√≥val k√∂v√©rebb Nov√°k ElŇĎdje K√≥sa √Ād√°m szem√©ly√©ben:

Meg van saját Giannijuk is, ha valaki szívesebben szavazna tévészakácsra:

Advertisement

Nem beszélve a saját Bagi Ivánról, Dömötör Csaba álnéven:

SŇĎt leigazolt√°k Felvid√©krŇĎl Gub√≠k L√°szl√≥t, aki arr√≥l h√≠res, hogy androidkarrerj√©nek kezdet√©n a Kratwerk tagja volt, ut√°na pedig robotk√©nt szerepelt az AI c√≠mŇĪ amerikai sci-fiben is.

Advertisement