Kabir Bedire vagy Jack Sparrowra hasonlít jobban a fura kampányfotón? Amúgy is pompásan sikerült a Fidesz EP-választási kampányoldala, Pelcznére az anyja se ismerne rá például.

Fantasztikus vidám tíz percet szerezhetsz magadnak, ha hátradőlve élvezed végig a Fidesz EP-listáját a párt vonatkozó weboldalán. A szöveget felesleges nézni, itt a képek beszélnek!

Szájer Józsefnek nagyon jót tesz a nyugat-európai levegő, ő tavaly óta 20-25 évet fiatalodott. Azt viszont eddig valahogy sosem realizáltam, hogy Schöpflin György igazából a szegény ember Bauer Tamása. Ez a kép azonban rádöbbentett:

Advertisement

A legmeglepőbb mindenképpen Deutsch Tamás transzformációja, ő a képről ítélve humoros akcióhősnek született, bár azt képtelen vagyok eldönteni, hogy a Megborotvált Maláj Tigris vagy a Nemileg Bizonytalan, De Humoros Kalóz figurájára gondoltak, miközben az arcát utókezelték a pixelmesterek.

Advertisement

Akiknek a legnehezebb dolguk nyilván Pálffy István legendás arcpírjával volt, ami meg is látszik az ijesztően természetellenes színű végeredményen:

Advertisement

Retteghet amúgy a többi párt, mert a Fidesznek van saját, 30 kilóval kövérebb Novák Elődje Kósa Ádám személyében:

Advertisement

Meg van saját Giannijuk is, ha valaki szívesebben szavazna tévészakácsra:

Advertisement

Nem beszélve a saját Bagi Ivánról, Dömötör Csaba álnéven:

Advertisement

Sőt leigazolták Felvidékről Gubík Lászlót, aki arról híres, hogy androidkarrerjének kezdetén a Kratwerk tagja volt, utána pedig robotként szerepelt az AI című amerikai sci-fiben is.