This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A nap, amikor Rétvári Bence is jó poénnal indít

Illustration for article titled ​A nap, amikor Rétvári Bence is jó poénnal indít

A világ kifordult sarkaiból: Bajnai, Gyurcsány és Mesterházy összeölelkeztek, pont, mint a sportminisztériumban annak idején.

Advertisement

Az nyilvánvaló volt, hogy Bajnai Gordon önfeladásának, az Együtt-MSZP-DK közös lista megalakításának nagyon durva következményei lehetnek. De azzal talán senki se számolt, hogy Rétvári Bence szellemesnek fog tűnni. Pedig így történt, ezt facebookozta ki az előbb:

Összeállt a Zuschlag-koalíció! Ne feledjük, hogy Zuschlag János az a személy, aki kiválóan megtalálta a közös hangot a három újra összeboruló párt vezetőivel. Hiszen miközben ő vígan végezte a hat év börtönnel értékelt pályázati visszaéléseit a GYISM háza táján, addig a gyermek-, ifjúsági és sport minisztert Gyurcsány Ferencnek hívták (ma DK elnök), titkárságvezetője Szigetvári Viktor (ma E2014 társelnök), politikai államtitkára pedig Mesterházy Attila (ma MSZP elnök) volt. Ha tehát mégis közös pártonkívüli miniszterelnök-jelöltet keresnek, Zuschlag János biztosan meg tudja olajozni az együttműködés megrozsdásodott fogaskerekeit.

Advertisement

És még egészen korán van, mi lesz itt még ma!

(via gluekitrotor42) http://gluekitrotor42.tumblr.com/post/727488001…

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter