A világ kifordult sarkaiból: Bajnai, Gyurcsány és Mesterházy összeölelkeztek, pont, mint a sportminisztériumban annak idején.

Az nyilvánvaló volt, hogy Bajnai Gordon önfeladásának, az Együtt-MSZP-DK közös lista megalakításának nagyon durva következményei lehetnek. De azzal talán senki se számolt, hogy Rétvári Bence szellemesnek fog tűnni. Pedig így történt, ezt facebookozta ki az előbb:

Összeállt a Zuschlag-koalíció! Ne feledjük, hogy Zuschlag János az a személy, aki kiválóan megtalálta a közös hangot a három újra összeboruló párt vezetőivel. Hiszen miközben ő vígan végezte a hat év börtönnel értékelt pályázati visszaéléseit a GYISM háza táján, addig a gyermek-, ifjúsági és sport minisztert Gyurcsány Ferencnek hívták (ma DK elnök), titkárságvezetője Szigetvári Viktor (ma E2014 társelnök), politikai államtitkára pedig Mesterházy Attila (ma MSZP elnök) volt. Ha tehát mégis közös pártonkívüli miniszterelnök-jelöltet keresnek, Zuschlag János biztosan meg tudja olajozni az együttműködés megrozsdásodott fogaskerekeit.

Advertisement

És még egészen korán van, mi lesz itt még ma!

(via gluekitrotor42) http://gluekitrotor42.tumblr.com/post/727488001…

Share This Story

Get our newsletter