Szokták mondani, hogy a médiamunka átkos dolog, mert eladja magát az ember a kattintásokért, vagy pártoknak kezd udvarolni, aztán nem is veszi észre, és hopp, máris Gyurcsány/Orbán seggében találja magát. Micsoda tévhit, kérem!

Az elm√ļlt p√°r h√≥napban, mi√≥ta ezzel pr√≥b√°lkozom, arra j√∂ttem r√°, hogy az √ļjs√°g√≠r√°s ink√°bb egy nagy √∂nismereti tr√©ning, ahol nap mint nap √ļj dolgokra j√∂het r√° az ember mag√°val √©s a vil√°ggal kapcsolatban. Egy elvar√°zsolt kast√©ly, egy dzsungel, ahol c√©ltalanul b√≥kl√°szva balr√≥l egy v√©ressz√°j√ļ Bayer Zsolt-publicisztika vetheti r√°d mag√°t, jobbr√≥l egy elemp√©s hippi ind√≠that biciklisrohamot ‚Äď vagy ford√≠tva ‚Äď, de ha t√©nyleg nem vigy√°zol, felfal a Galamus-sz√∂rny.

Val√≥j√°ban persze akkor indul be a bugi, ha a Kuruc radik√°lbalos megfelelŇĎje indul ellenes harcba. √ćgy tudtam ma meg, hogy igaz√°b√≥l

  • k√©k-feh√©r hitŇĪ demokrata
  • ifj√ļ zsurnaliszta
  • a Br√ľsszel‚ÄďTel-Aviv‚ÄďWashington tengely b√©rtollnoka

vagyok.

20 évesen!

A CinkrŇĎl ezt a tal√°l√≥ defin√≠ci√≥t adj√°k a kiv√°l√≥ √≠r√°sban:

A Budapest belv√°ros√°ban szerkesztett, romkocsm√°k marihu√°naf√ľstj√©ben edzŇĎdŇĎ ifj√ļ zsurnaliszt√°k k√∂r√∂m√©lezŇĎj√©nek sz√°mit√≥ CINK jeles publicist√°ja ‚Äď SzŇĪcs Don√°t ‚Äď vallott ma az ŇĎ √©s apan√°zsol√≥i demokr√°ciafelfog√°s√°r√≥l.

Advertisement

A teljes posztot itt olvashatj√°tok, nem fogj√°tok megb√°nni.

Ez√ļton k√≠v√°nn√©k imperialistabar√°t j√≥ √©jszak√°t a kedves olvas√≥knak, holnap szebb napra √©bred Amerika!