This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A nap alcíme a Helyi Témáé

Illustration for article titled ​A nap alcíme a Helyi Témáé

A KOMMUNISTÁK LECSAPTAK A KINT FELEJTETT ZSÍRRA

Érdekes, hogy pont a kampány közeledtével gyengült meg minden budapesti postaládatulajdonos kedvenc lapja, a "Crazy Fidesz Mayhem"-stílus nagyágyúja, a Helyi Téma. A friss számmal próbálnak visszakapaszkodni a bizarrtrónra, kevesebb mint felemás sikerrel.

Advertisement
Illustration for article titled ​A nap alcíme a Helyi Témáé

A címlapot vizuálisan a felület felét elfoglaló "Szíjjártó Péter a kisdeddel a Csúcsfejek forgatásán" tematikájú fotó uralja, amit fura módon el képes homályosítani egy alcím. Merthogy ez a mai alcímverseny győztese, a zsírra éhes kommunistákkal, egyben az újság legerősebb írásműve. Az az érdekes, hogy a látszat ellenére maga a cikk mégsem a Fidesz agrárpolitkájáról szól.

Advertisement
Illustration for article titled ​A nap alcíme a Helyi Témáé

A lap belül érdektelen, ennél a mai világban egy Aldi-katalógusban is több a komcsifalás. Jellemző, hogy messze a legpezsgetőbb cikk az, amiben Debreczeni Zita a Sugabirds ruhamárka tervezői minőségében azt nyilatkozza, hogy ők nem lopják, hanem koppintják mások ruháit, ami óriási különbség. Itt tartunk, nem lennék meglepve ezek után egy földindulásszerű 4k!-győzelmen.

Share This Story

Get our newsletter