A nagy mulattatót ejtette a Fidesz: best of Meggyes Tamás

Gyászolnak a háborodott politika és a minőségi népszórakoztatás barátai. Az esztergomi Fidesz belső szavazásán elvérzett, így végleg lapátra került Meggyes "El Loco" Tamás, a város volt polgármestere, a legnagyobb magyar punk politikus. Rá emlékezünk sok felejthetetlen videóval.

"Ezt az igazi köcsögöt" - Dr. Jónás László felszólalásánál bekapcsolva maradt Meggyes mikrofonja.

"Rá fogsz baszni egyszer, te!" - A tilosban parkoló Meggyesnek nem tetszett, amikor kamerával a kézben heccelték az utcán.

De Meggyesben nemcsak a keménységét, hanem az érzékenységét is nagyon lehetett szeretni. A legszebb, Gyurcsány Ferencet is messze lepipáló alakítása az volt, amikor Orbán Viktor díszpolgári címének bejelentése közben sírva fakadt.

Advertisement

Meggyes Tétényi Éva polgármester 4-5 férjéről és szeretőiről értekezik:

Mindenki Meggyes Tamást üldözi:

Meggyes Tamásnak egyre jobban remeg a hangja, miközben nem ad szót egy képviselőnek:

A végén tegyük hozzá, hogy az esztergomiak meg vannak áldva. Meggyes Tamás utóda, a jelenlegi polgármester, Tétényi Éva annyira stílustalan figura, hogy még Meggyes is joggal meg tudta alázni egy ügyrendi vitában:

De talán még jobb jelenet, ahol Tétényi mosolyogva szándékosan hagyja, hogy egy, a láthatóan labilis Meggyes hátába ültetett helyi lakos hozzászóljon a testületi ülésen, kikészítve az expolgármestert:

A meggyesi életmű annyira szerteágazó, és a szó minden értelmében nagyszabású, hogy garantáltan rengeteg gyöngyszem maradt ki ebből a válogatásból. Ha tudsz jobbat vagy legalább ilyen jót, írd meg és ágyazd be a válaszok közé!

Share This Story