Gy√°szolnak a h√°borodott politika √©s a minŇĎs√©gi n√©psz√≥rakoztat√°s bar√°tai. Az esztergomi Fidesz belsŇĎ szavaz√°s√°n elv√©rzett, √≠gy v√©gleg lap√°tra ker√ľlt Meggyes "El Loco" Tam√°s, a v√°ros volt polg√°rmestere, a legnagyobb magyar punk politikus. R√° eml√©kez√ľnk sok felejthetetlen vide√≥val.

"Ezt az igazi köcsögöt" - Dr. Jónás László felszólalásánál bekapcsolva maradt Meggyes mikrofonja.

"Rá fogsz baszni egyszer, te!" - A tilosban parkoló Meggyesnek nem tetszett, amikor kamerával a kézben heccelték az utcán.

De Meggyesben nemcsak a keménységét, hanem az érzékenységét is nagyon lehetett szeretni. A legszebb, Gyurcsány Ferencet is messze lepipáló alakítása az volt, amikor Orbán Viktor díszpolgári címének bejelentése közben sírva fakadt.

Meggyes T√©t√©nyi √Čva polg√°rmester 4-5 f√©rj√©rŇĎl √©s szeretŇĎirŇĎl √©rtekezik:

Mindenki Meggyes Tam√°st √ľld√∂zi:

Meggyes Tam√°snak egyre jobban remeg a hangja, mik√∂zben nem ad sz√≥t egy k√©pviselŇĎnek:

A v√©g√©n tegy√ľk hozz√°, hogy az esztergomiak meg vannak √°ldva. Meggyes Tam√°s ut√≥da, a jelenlegi polg√°rmester, T√©t√©nyi √Čva annyira st√≠lustalan figura, hogy m√©g Meggyes is joggal meg tudta al√°zni egy √ľgyrendi vit√°ban:

De tal√°n m√©g jobb jelenet, ahol T√©t√©nyi mosolyogva sz√°nd√©kosan hagyja, hogy egy, a l√°that√≥an labilis Meggyes h√°t√°ba √ľltetett helyi lakos hozz√°sz√≥ljon a test√ľleti √ľl√©sen, kik√©sz√≠tve az expolg√°rmestert:

A meggyesi √©letmŇĪ annyira szerte√°gaz√≥, √©s a sz√≥ minden √©rtelm√©ben nagyszab√°s√ļ, hogy garant√°ltan rengeteg gy√∂ngyszem maradt ki ebbŇĎl a v√°logat√°sb√≥l. Ha tudsz jobbat vagy legal√°bb ilyen j√≥t, √≠rd meg √©s √°gyazd be a v√°laszok k√∂z√©!