This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Nagy Magyar McWhopper-párbaj: Klág Dávidé vagy Herczeg Márké tetszik jobban?

Illustration for article titled A Nagy Magyar McWhopper-párbaj: Klág Dávidé vagy Herczeg Márké tetszik jobban?

Pont ugyanazt a cikket írta meg az Index és a 444: összeraktak egy Big Macet és egy Whoppert és megették. De ki evett jobban?

Advertisement

Még az összeállítás módja is gyakorlatilag tökéletesen azonos volt: a nagyobb Whopper zsemléje volt kívül, azon belül a Big Mac. A két lap riporterei azért vágtak bele a kísérletbe, mert a fatökű McDonald’s korábban visszautasította a konkurens Burger King vicces-provokatív ötletét, hogy hozzanak létre egy napra egy hibridet a két cég leghíresebb burgereivel, árusítsák együtt, egyetlen helyen, a bevételt pedig fordítsák jótékony célra. Ha már nem csinálták meg a cégek, megcsinálták az újságírók.

Advertisement

Na ki a jobb? Maszületett Dávid, aki így csodálkozott rá, hogy a láncburgerek gourmet-szemüveggel nézve nem finomak?

Az igazi sokk nem akkor jött, amikor a kollégákkal együtt hárman elfogyasztottuk a csináld-magad-McWhoppert, hanem amikor úgy döntöttük, hogy megkóstoljuk a hozzávalókat, vagyis az eredeti burgereket. A Big Mac kifejezetten olyannak tűnt, mint két kartonlapban húsmorzsalék, a Whopperben meg sokat nem éreztük a szikkadó zsemlén kívül. Mintha a McWhopper lenne a kiteljesedése ennek a két dolognak, mintha belekóstoltunk volna egy magasabb formájába a hamburgernek, és miután megtapasztaltuk, az előző kettő csak olcsó másolat, röhejes hamisítvány lenne az eredetihez képest.

Advertisement

Vagy Mély Márk, aki ilyen tengermély befejezést kanyarított a cikkéhez, hogy

Legközelebb akkor lesz világbéke, amikor az észak-koreai-amerikai kettős állampolgár leszavazhat a FideSZP-re, aztán Cocsit szürcsölgetve megnézheti az UFTC vasárnapi meccsét.

Advertisement

Dönts!

Share This Story

Get our newsletter