​A MSZP együtt szavazott a Fidesszel Vitézy ellen

Illustration for article titled ​A MSZP együtt szavazott a Fidesszel Vitézy ellen

Egy jó dolog volt a fővárosban az elmúlt években, ezért a szocialista párt lelkesen segített kinyírni. A tartózkodó LMP és a kétszínű DK sem szavazott Tarlós javaslata ellen. 27 igen, 3 tartózkodás és 1 nem szavazat volt, utóbbit a PM-es Karácsony Gergely adta le.

Advertisement

Az MSZP legalább nyílt volt a BKK beolvasztásáról és szétdarabolásáról szavazás előtt, mert Horváth "Búra'" Csaba eleve megmondta, hogy ő a Fidesszel fog szavazni, hiszen a BKK története szerinte kudarc. Horváth Csaba nagy város- és közlekedésfejlesztési szakember, akinek a legszakmaibb ötlete az volt, hogy húzzanak üvegbúrát a Városliget fölé. Meg az, hogy legyen ingyenes a BKV. Ezzel a potenciállal nehéz szembeszállni.

A DK-s Gy. Németh Erzsébet szavazás előtt arról beszélt harciasan, hogy nem szavazzák meg a javaslatot, majd tartózkodtak. A zöld, öko és eleve városi biciklin született LMP Csárdi Antalja is csak tartózkodott, amikor éppen kinyírták azt a szervezetet meg embert, akik a legtöbbet tették eddig a budapesti közösségi közlekedésért.

Advertisement

(via Index)

Share This Story

Get our newsletter