Legal√°bbis Nincsv√©sz-mad√°r szerint, aki zseni√°lisat kommentelt a vide√≥ al√°, mely a mobiltelefon n√©lk√ľl elmag√°nyosod√≥ l√°nyr√≥l sz√≥l. Ha a k√©pek mell√© elolvasod a feliratokat is, egybŇĎl m√°shogy √©rtelmezed az eddig depisnek tartott filmecsk√©t!

Advertisement

1. Kép.
Joanna h√°l√°s bar√°tj√°nak, aki megn√©zi neki az √ļtvonalakat √©s buszmenetrendet, hogy hogyan tud eljutni az aznapra megbesz√©lt t√∂m√©rdek tal√°lkoz√≥j√°ra. Joanna saj√°t elmond√°sa szerint sajnos h√ľlye a sz√°m√≠t√≥g√©phez, meg a mobilokhoz. Nincs is neki.
2. Kép.
Joanna barátja elmondja a vicces történetét egy barátjának, akit Joanna ki nem állhat, emiatt nem hívhatja át hozzájuk.
3. Kép.
Joanna alaptalan r√°galmakat terjeszt √©vfolyamtal√°lkoz√≥j√°n volt tan√°ruk √ļj feles√©g√©rŇĎl, de t√°rsai gyorsan ut√°na tudnak n√©zni az interneten, √≠gy kider√ľl, hogy t√©vedett.
4.,
Harry tegnap megk√©rte szerelm√©nek, Lorinak a kez√©t tegnap. Az volt a terv, hogy a Lorit egyed√ľl felnevelŇĎ Lisa is meg√©rkezik aznap, de k√≥rh√°zban fekszik l√°bt√∂r√©se miatt, √©s nagyon szomor√ļ, mert nem tudott elmenni. Harry √©s Lori neki emiatt k√©sz√≠tenek neki egy felv√©telt a tegnapi esem√©nyek √ļjraj√°tsz√°s√°val.
5. kép:
A mobiltelefon√°l√≥ kisl√°ny a j√°tsz√≥t√©rrŇĎl tudja csak felh√≠vni apuk√°j√°t, mert anyuk√°ja √ļj bar√°tja megtiltotta neki, hogy valaha is besz√©ljen vele.
6. Kép:
Joanna tal√°lkozhat v√©gre bar√°tnŇĎj√©bel Jasmine-nal, aki megmutatja neki, hogy mi az instagram, mert Joanna nem √©rti, de m√°r sokat hallott r√≥la. Joanna sajnos ezut√°n se √©rti.
7. Kép:
Joanna bowlingozni megy, de √ļtk√∂zben elt√©ved, √≠gy egy stand up comedyre fut be. Szerencs√©re valaki a mobilj√°al seg√≠t neki, hogy megtudja, merre kellene mennie.
8. Kép:
Joanna bar√°tai mobiljukkal jelzik az elk√©sett √©s tehets√©gtelen√ľl tek√©zŇĎ Joann√°nak, hogy ha lenne mobilja fel tudta volna h√≠vni ŇĎket, hogy hol vannak, √©s nem k√©sik egy √≥r√°t a tek√©z√©srŇĎl.
9. Kép:
Joanna v√©letlen√ľl bemegy egy klubba, mert megint elt√©vedt mik√∂zben egy haverja sz√ľlinapi partyj√°ra tartott. Ha lett volna n√°la okostelefon, nem k√©sik megint 2 √≥r√°t a tort√°val.
10. kép:
Joanna bar√°tai megint ironikusan t√ļlz√≥ mobilhaszn√°lattal pr√≥b√°lj√°k jelezni Joann√°nak, hogy ideje vennie egy mobilt, ha egyszer telik r√° neki, mert √ļgy nem t√©vedne el √°lland√≥an, nem besz√©lne k√∂nnyen c√°folhat√≥ butas√°gokat √©s nem veszten√© el a kapcsolatot bar√°taival.
11. kép:
Joanna végre vett egy telefont, de mivel nem ért hozzá, a barátja állítja be neki, miután bekussolt végre. Joanna hálás.