Legalábbis Nincsvész-madár szerint, aki zseniálisat kommentelt a videó alá, mely a mobiltelefon nélkül elmagányosodó lányról szól. Ha a képek mellé elolvasod a feliratokat is, egyből máshogy értelmezed az eddig depisnek tartott filmecskét!

Advertisement

1. Kép.
Joanna hálás barátjának, aki megnézi neki az útvonalakat és buszmenetrendet, hogy hogyan tud eljutni az aznapra megbeszélt tömérdek találkozójára. Joanna saját elmondása szerint sajnos hülye a számítógéphez, meg a mobilokhoz. Nincs is neki.
2. Kép.
Joanna barátja elmondja a vicces történetét egy barátjának, akit Joanna ki nem állhat, emiatt nem hívhatja át hozzájuk.
3. Kép.
Joanna alaptalan rágalmakat terjeszt évfolyamtalálkozóján volt tanáruk új feleségéről, de társai gyorsan utána tudnak nézni az interneten, így kiderül, hogy tévedett.
4.,
Harry tegnap megkérte szerelmének, Lorinak a kezét tegnap. Az volt a terv, hogy a Lorit egyedül felnevelő Lisa is megérkezik aznap, de kórházban fekszik lábtörése miatt, és nagyon szomorú, mert nem tudott elmenni. Harry és Lori neki emiatt készítenek neki egy felvételt a tegnapi események újrajátszásával.
5. kép:
A mobiltelefonáló kislány a játszótérről tudja csak felhívni apukáját, mert anyukája új barátja megtiltotta neki, hogy valaha is beszéljen vele.
6. Kép:
Joanna találkozhat végre barátnőjébel Jasmine-nal, aki megmutatja neki, hogy mi az instagram, mert Joanna nem érti, de már sokat hallott róla. Joanna sajnos ezután se érti.
7. Kép:
Joanna bowlingozni megy, de útközben eltéved, így egy stand up comedyre fut be. Szerencsére valaki a mobiljáal segít neki, hogy megtudja, merre kellene mennie.
8. Kép:
Joanna barátai mobiljukkal jelzik az elkésett és tehetségtelenül tekéző Joannának, hogy ha lenne mobilja fel tudta volna hívni őket, hogy hol vannak, és nem késik egy órát a tekézésről.
9. Kép:
Joanna véletlenül bemegy egy klubba, mert megint eltévedt miközben egy haverja szülinapi partyjára tartott. Ha lett volna nála okostelefon, nem késik megint 2 órát a tortával.
10. kép:
Joanna barátai megint ironikusan túlzó mobilhasználattal próbálják jelezni Joannának, hogy ideje vennie egy mobilt, ha egyszer telik rá neki, mert úgy nem tévedne el állandóan, nem beszélne könnyen cáfolható butaságokat és nem vesztené el a kapcsolatot barátaival.
11. kép:
Joanna végre vett egy telefont, de mivel nem ért hozzá, a barátja állítja be neki, miután bekussolt végre. Joanna hálás.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter