Met√°llog√≥? Nagy-Magyarorsz√°g? D√ļr√≥ D√≥ra mint Betty Boop? A 444-et √©s minket is ŇĎr√ľletes l√°zban tartott Vona G√°bor tetov√°l√°sa, amirŇĎl maga a politikus mondta meg, hogy tulajdonk√©ppen micsoda.

Vona G√°bor oroszorsz√°gi l√°togat√°s√°b√≥l a magyar sajt√≥ nagyr√©sz√©nek csak az maradt meg, hogy a Jobbik eln√∂ke k√ľl√∂n√∂sen r√∂vidujj√ļ trik√≥ban p√≥zolt a naps√ľt√©sben, de annyira r√∂vidben, hogy kivillant jobb karj√°n egy tetov√°l√°s alja. Ma Szily Laci k√ľld√∂tt a Jobbiknak egy levelet, amiben r√°k√©rdezett, erre ezt a v√°laszt kaptuk:

Sajt√≥oszt√°lyunkhoz √©rkezett megkeres√©s√©re ez√ļton t√°j√©koztatom, hogy Vona G√°bor eln√∂k √ļr hamarosan saj√°t facebook oldal√°n reag√°l az √Ėn √°ltal is feltett k√©rd√©sek √ľgy√©ben.

Izgatottan friss√≠tett√ľk Vona G√°bor Facebookj√°t, de csak a hajd√ļhadh√°zi f√≥rum felh√≠v√°s√°t l√°ttuk. Eddig a percig! Ugyanis Vona tiszta vizet √∂nt√∂tt a poh√°rba √©s coming outolt egy nagyot:

Coming out: Mi van a jobb karomra tetov√°lva?

A tegnap felhelyezett k√©peim egyike a bulv√°rsajt√≥ban kisebbfajta nyomoz√°st eredm√©nyezett. A jobb karomon l√©vŇĎ tetov√°l√°s hozta tŇĪzbe ŇĎket, √©s hogy senki sem maradjon kellŇĎ inform√°ci√≥ n√©lk√ľl, √©s v√©gk√©pp ne kezdjen felesleges tal√°lgat√°sokba, elmondom, mit √°br√°zol a tetov√°l√°s √©s mit jelent a sz√°momra.

A jobb karomon egy labirintus l√°that√≥, alatta pedig Th√©szeusz √©s Min√≥taurosz harca. A labirintus m√≠tosza gyermekkorom √≥ta v√©gigk√≠s√©rt √©s rabul ejtett. A jelent√©se kettŇĎs. Az exoterikus magyar√°zat szerint a labirintus jelk√©pezi egyr√©szt a k√ľlsŇĎ vil√°got, amelyben v√°llalni kell a harcot a gonosz ellen, hogy beteljes√≠ts√ľk a k√ľldet√©s√ľnket. Az ezoterikus magyar√°zat szerint azonban jelk√©pezi egy√ļttal a belsŇĎ vil√°got is, a lelk√ľnket, amelynek a m√©ly√©re kell hatolni, hogy saj√°t magunk negat√≠v oldal√°val is meg√ľtk√∂zz√ľnk. Ak√°rmelyik √©rtelm√©t is n√©zz√ľk, az √ľzenete sz√°momra egy√©rtelmŇĪ: az ember sem a vil√°g, sem a sorsa, sem saj√°t maga elŇĎl nem menek√ľlhet el. A dolgok m√©ly√©re kell mer√ľlni, b√°rmilyen neh√©znek, f√©lelmetesnek vagy lehetetlennek is tŇĪnnek a sz√°munkra. Ha √©rtelmes √©s m√©lt√≥ √©letet akarunk, akkor a k√ľzdelmet √≠gy vagy √ļgy, de v√°llalnunk kell.

Na, ennyit errŇĎl a t√∂rt√©netrŇĎl.