​A minisztérium szerint a 444 kiforgatja, amit szóban mondanak neki

Megírtuk a 444 nyomán, hogy a felsőoktatási államtitkár a legkomcsibb stílusban leszólt a BME-nek, hogy a Műegyetemen ne merjenek politikai témájú szöveges példákat adni. Erre most helyreigazítási kérelmet kaptunk, amit nem véletlenül közlünk teljes egészében.

Advertisement

Önmagában a helyreigazítási igény is vicces, és ha nem ebben a formában kapjuk, természetesen a kukában végzi, hiszen Palkovics László azt állítja benne, hogy ő nem leszólt, ahogy mi írtuk, mindössze "egy magánbeszélgetésen megkérdezte a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánját, hogy mi a véleménye az újabb NAV-os példáról, ami a sajtóban megjelent, mivel tudomása szerint az előző ügyben belső vizsgálat indult a BME-n." Ami ugye pont ugyanaz.

Aranyos, hogy még csak nem is tudja tagadni, hogy odaszólt a dékánnak a példa miatt.

Szóval csak nevettünk volna az egészen, de aztán továbbolvastuk a küldeményt, és úgy döntöttünk, hogy az első betűtől az utolsóig közöljük, amit kaptunk. (A telefonszámokat és mailcímeket kiszedtem, mert nem akarom, hogy esetleg zaklassák az érintetteket.)

A honlapukon megjelent, dr. Palkovics Lászlóról szóló cikkre az alábbi helyreigazítást kérjük megjelentetni:

Palkovics László államtitkár úr egy magánbeszélgetésen megkérdezte a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánját, hogy mi a véleménye az újabb NAV-os példáról, ami a sajtóban megjelent, mivel tudomása szerint az előző ügyben belső vizsgálat indult a BME-n. Természetesen szó sincs arról, hogy az államtitkárság vagy a minisztérium bele akarna szólni abba, hogy mi legyen a ZH példákban, csak mint fenntartó érdeklődött a sajtóhír kapcsán.

Üdvözlettel

Kovács Krisztián

Leírás: Leírás: emmi-logo.jpg

ZF

sajtóreferens

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság

H-1055 Budapest, Szalay u. 10–14.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtós munkatársai az általuk küldött válaszokban a szervezet (minisztérium, államtitkárság) álláspontját közvetítik.

Kérjük, hogy hivatkozásaikban az adott szervezeti egységre és ne a választ küldő munkatársra hivatkozzanak.

From: XY

Sent: Tuesday, December 02, 2014 4:44 PM

To:

Subject: reagálás a 444-re

az indexszel beszéltem, az rendben van

a 444.hu-n már 170 komment jött, és hozzájuk nincs telefonszámom, vagyis javaslom, küldjük el a válaszunkat írásban. Ezt azért a sajtóosztálynak is mutassuk meg előtte.

A választ telefonon egyeztettem ÁT úrral:

"Államtitkár úr egy magánbeszélgetésen megkérdezte a dékánt, hogy mi a véleménye az újabb NAV-os példáról, ami a sajtóban megjelent, mivel tudomása szerint az előző ügyben belső vizsgálat indult a BME-n. Természetesen szó sincs arról, hogy az államtitkárság vagy a minisztérium bele akarna szólni abba, hogy mi legyen a ZH példákban, csak mint fenntartó érdeklődött a sajtóhír kapcsán."

bezséljétek meg kérlek Át úrral, mielőtt a sajtó főosztálynak elkülditek, de nagyon gyorsan reagáljunk.

a 444.hu újságírójának mail címe: xxxxx@444.hu

nekik írásban menjen, mert ha szóban mondjuk, kiforgatják.

köszi

Share This Story

Get our newsletter