Illustration for article titled A miniszterelnök úrnak jelentem, az üzenet célba ért!

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a fél éve indult bevándorlóellenes kampány előtt ilyen feliratokkal pont nem nagyon lehetett találkozni Budapesten.

Advertisement

“Irtsd a szar buzit/zsidót!” – az persze volt eddig is, de a bevándorlók/feketék/arabok nem nagyon kerültek bele a szórásba. Az utóbbi hónapokban viszont láthatóan sikerült az erre fogékony rétegek fantáziáját is megmozgatni a krónikus bevándorlózással.

És hogy ez a fotó, amit ma lőttem a Vérmezőn, nem egyedi eset, arra példa az alábbi kép, amit Ugysenezem posztolt ki a múlt héten, e bibliai idézet kíséretében:

És mikor elvettetik, felnő, és minden veteménynél nagyobb lesz és nagy ágakat hajt, úgy hogy árnyéka alatt fészket rakhatnak az égi madarak. (Mk. 4,32)

Advertisement
Illustration for article titled A miniszterelnök úrnak jelentem, az üzenet célba ért!

Én egyébként már el is felejtettem, mikor kezdődött ez az egész bevándorlózás itthon, ezért utánakerestem, mi mikor írtunk erről először, és kicsit meg is lepődtem újra, hiszen Orbán Viktor a Charlie Hebdo-merényletre reagált ezzel még január 12-én.

Advertisement

Azóta pörög a bevándorlóverkli, és mára sikerült eljutni oda, hogy már tényleg csak erről szól a belpolitika. Nem volt egyszerű, beletelt egy kis időbe, de végre sikerült, és a fenti képek is bizonyítják, hogy korántsem csak értelmiségi sárdagasztásról van szó, ehhez a témához mindenkinek van hozzáfűznivalója. Tényleg jár a taps az Árpinak!

Share This Story

Get our newsletter