This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Microsoft volt vezérigazgatóját is érdekli a Los Angeles Clippers

Illustration for article titled A Microsoft volt vezérigazgatóját is érdekli a Los Angeles Clippers

Donald Sterling, a jelenlegi tulajdonos elég furcsa dolgokat mondott a feketékről, nem néznek rá jó szemmel az NBA-ben. Könnyen lehet, hogy el kell adnia a csapatát. Steve Ballmert, a Microsoft volt vezérigazgatóját többen is biztatják, hogy tegyen ajánlatot.

Advertisement

Ballmert egy héttel ezelőtt szúrták ki egy Clippers-meccsen, és mindenki azt találgatja, vajon vásárolna -e. A volt cégvezető tavaly a Sacramento Kings megvásárlásán gondolkozott, úgy tűnik azt szeretné, hogy Seattle-nek újra kosárcsapata legyen.

Nem biztos, hogy a Clipperst olyan könnyű lesz megszerezni. A Lakers volt játékosa, Magic Johnson, David Geffen amerikai médiamogul, és mások mellett Oprah Winfrey is szeretné megvenni Sterling csapatát.

Advertisement

Sterling persze még erősen lobbizik, hogy megtarthassa őket. Ha Ballmer képes olyan show-t csinálni a pályán, mint a Microsoft dolgozóktól való búcsújakor, nem sülhet el rosszul a tranzakció.

[New York Post, kép: Getty/Stephen Brashear]

Share This Story

Get our newsletter