MeglepŇĎ m√≥don egy sokat szidott bulv√°rmagazin, a Story tette ma a legt√∂bbet az idŇĎsek eg√©szs√©ges szexu√°lis √©let√©√©rt. Megmutatt√°k, hogy a 77 √©ves Koncz G√°bor √©s a 62-es Delhusa Gjon is laz√°n dughat√≥ak.

Nem is csoda, hogy az 1938-as sz√ľlet√©sŇĪ Koncz G√°bor annyira d√©vajul chippendalefi√ļs mozdulattal pucs√≠t a Story ‚Äú6 szuper pasi‚ÄĚ c√≠mŇĪ fot√≥sorozat√°n. M√©g azzal egy√ľtt is, hogy a fot√≥s valami sz√∂rnyŇĪ csillog√≥ cuccal kenette be, nagy nap ez neki, √©s a feszes testŇĪ kv√°zinyolcvanasok kedvelŇĎinek. Az √©let ugyanis nem √°ll meg, √©s az emberek nyugd√≠jaskorban is szexelnek. De legal√°bbis szexeln√©nek.

Advertisement

√Ām az √°lmodoz√°shoz ebben a korban, gondolom, sokkal nehezebb k√©panyagot tal√°lni. Ott lenne persze az internet, de k√∂z√ľl√ľk sokan nem neteznek, ink√°bb maradnak a nyomtatott lapokn√°l. Nem vagyunk viszont Jap√°n, √≠gy a standok nincsenek tele mindenf√©le sp√©ci szexmagazinnal. Ezt a piaci r√©st t√∂mte ma be a Story, Koncz-cal √©s a levegŇĎt √ľgyesen benntart√≥ Delhusa Gjonnal.