​A magyarok új barátja egy véreskezű, gyilkos Fásy Ádám

Totál hangyás diktátorral barátkozik a Fidesz-kormány. Berdimuhamedov türkmén elnök szabályos Berdimuhamedov-mulatókat tart, csak több embernek, mint Fásy, és aki nem tapsol eléggé, azt agyonlövik. A magyarbarát diktátor a héten jön Budapestre.

Nem hiába annyira fickós már a keresztneve is, Gurbanguli Berdimuhamedov nemcsak azt élvezi, hogy vaskézzel irányítja Türkmenisztánt 2006 óta, hanem azt is, hogy bármikor felléphet a tévében, ha énekelni vagy játszani támad kedve. Általános vélemény, hogy a világ egyik legdurvább önkényuráról van szó, akit sokan közvetlenül Kim Dzsongun mögé tesznek.

Advertisement

Nem is csoda tehát, hogy ő a Második Rendszerváltáson is átesett, Megtisztult Magyarország egyik legkedvesebb külföldi barátja. A fenti videón érdemes megfigyelni, milyen arccal és testtartásban tapsol ritmusra a sok kis nő- és hímnemű Szijjártó Péter. Isten adná, hogy Orbán Viktor focizás helyett gitározni kezdjen!

Ez itt pedig emberünk legjobb gitárszólója + énekel is hozzá, de még hogy:

Hősünk így ünnepelte a születésnapját Jennifer Lopezzel:

A Happy Birthday, Mr President-dal 0:56-nál kezdődik, de érdemes végignézni az elejétól a visszafogott születésnapi zsúrt.

Itt pedig már arról szól a híradó, hogy Jennifer Lopez nyilvánosan bocsánatot kért, amiért pénzért pitizett egy véreskezű zsarnoknak:

Akinek van a fejében Photoshop-modul, az J-Lo fejét kapásból behelyettesítheti Navracsics külügyminiszterével. Lopez a radaronline szerint 1,5 millió dollárt kapott ezért a koncertért, reméljük, a fideszesek órabére sem lesz sokkal rosszabb.

Advertisement

Akit a magyarbarát politikai gyakorlata is érdekel, és tud angolul, olvassa el ezt a 2013-as jelentést a türkmén jogésrtésekről.

Share This Story