Itt egy √ļjabb bizony√≠t√©k arra, hogy ideje lenne a Magyar Post√°t f√∂ldig rombolni, besz√°ntani, hely√©t s√≥val behinteni. Exkoll√©g√°nk posztolta fb-re a fenti k√©pet az al√°bbi sz√∂veg k√≠s√©ret√©ben:

Hahaha, azok figyelm√©be, akik szeretik az amerikaiakat √©s m√°sokat csesztetni, hogy nem tudj√°k az eur√≥pai f√∂ldrajzot. Ez a lev√©l elment BudapestrŇĎl Szlov√©ni√°ba. Elment volna, de a magyar posta Szlov√°ki√°ba tov√°bb√≠totta. Megj√°rta Pozsonyt, majd visszaballagott sz√©pen a magyar post√°hoz, majd a felad√≥hoz.

Priv√°t cseten m√©g a k√∂vetkezŇĎt tudtam meg: egy "j√≥szemŇĪ felvid√©ki sz√ľlet√©sŇĪ koll√©ga" vette √©szre, hogy milyen vargabetŇĪt √≠rt le a mad√°rl√°tta lev√©l, "nek√ľnk csak egy visszaj√∂tt lev√©l lett volna, de ŇĎ megl√°tta benne a gikszert".

N√©zem, n√©zem a c√≠mz√©st, de nem j√∂v√∂k r√°, hogyan siker√ľlt ezt √≠gy megoldani a hi-tech postai logisztikai k√∂zpont l√©zervez√©rl√©sŇĪ automatiz√°lt robotjainak. C√≠mzett stimmel, ir√°ny√≠t√≥sz√°m stimmel, telep√ľl√©s stimmel, orsz√°g stimmel. Ja, megvan, √∂ssze√°llt a k√©p: ez az orb√°nista kommentelŇĎ val√≥sz√≠nŇĪleg a post√°n dolgozik!