76 évesen újraházasodott Kovács “Röptében” László volt külügyminiszter és MSZP-elnök. Tiszteletére összeszedtük a hazai politikai élet legnagyobb francait és bájgúnárjait. Pinanbubusok, kandúrok és Gedeon Bácsik a fedélzeten!

A bulvársajtóban egykor az alsógatyájával együtt szerepelő Kovács Lászlónak olyan volt a renoméja, hogy az MSZP Köztársaság téri székházába a légy is csak erényövben mert beröppenni, de még kezdő riporterként is gombóc ugrált a torkomban, ha onnan kellett tudósítanom. De hálistennek nem ő a magyar politika egyetlen Gedeon Bácsija!

Advertisement

Jöjjenek a bajnokok, még 9-en a talán legnagyobb mellé!

Szanyi Tibor

Ő a mai kor, a XXI. század Dugó Danija. Ha nem vigyázol, már kommentben megcsinál!

Demszky Gábor

Advertisement

Az egyre elkínzottabb arcú liberális amorózó keményen markolt botkormánnyal irányította Budapestet évtizedeken át, és közben háromszor is újraházasodott. Ha az ember hihetett a kilencvenes évek Budapestre akkreditált angolszász sajtótudósítóinak, a városháza akkoriban olyan volt, mint a régen annyira népszerű bajor szexkomédiák valamelyik forgatási helyszíne. Nekem mindig is a pajtában zajló jelenetek voltak a kedvenceim, remélem, a Városházán is szétszórtak egy csomó szalmát, és voltak nyúlketrecek is, mint a legjobb epizódban!

Deutsch Tamás

Advertisement

A demokrácia hajnalán két kérdés állt a kamaszlányok előtt: Dieter Bohlen vagy Thomas Anders – illetve ha a magyar politika Modern Talkingjának rajongói voltak, Fodor Gábor vagy Deutsch Tamás. Sportemberünk azonban a juniorból kiöregedve sem lazított a tempón, és gyerekek meg feleségek kazlaival gazdagította a KSH statisztikai rovatait. Intő jel ugyanakkor, hogy mintha megváltoztak volna a szexuális preferenciái, már évek óta inkább a mikrobloggereket szédíti.

Kőszeg Ferenc

Advertisement

Nagy hatalom és vállig érő loncsos fürtök is nélkül megy a hódítás, bizonyította be a magyar politikai élet igazi Gedeon Bácsija. A legendás demokratikus ellenzéki karrierje a példa arra, hogy lehetséges zökkenőmentes átmenet a diktatúrából a demokráciába, főleg az ágyban. Az aranykoszorús pinabubusok közül ő az, aki nemhogy tagadásban lenne, hanem ellenkezőleg: a témáról csodásan önmarcangolókat írt például a K. történetei című príma könyvében. De hogy feledhetnénk azt a gyanús eseményt, hogy nemrég a hármas házasság legalizálása mellett írt vendégcikket a Cinkre!?

Schmitt Pál

Advertisement

Ne hidd, hogy csak az egykori liberálisok tudják, mitől döglik a légy! Ha van nagybetús Amorózó-legenda a magyar politikában, akkor a szöveglopással lebukott volt köztársasági elnök az. Amikor elnök lett, a Fidesz vezérkara annak örült a legjobban, hogy nálunk nincsen nyugati értelemben vett paparazzokultúra. Abban az időszakban voltak a legszórakoztatóbbak az italozás közben zajló háttérbeszélgetések! A tanulság: lehet hablatyolni, hogy egy tábor, egy zászló, de a férfiirigység erősebb a Fidesznél is.

Berecz János

Aktafejű kommunista, akinek szőke színésznő a felesége? Hát Lenin se volt hülye, amikor megalapította a Mozgalmat!

Advertisement

Lázár János

Advertisement

Róla senki sem tudhatja, hogy vadul nőzik-e. De ha nem csajokat, akkor sok százezres hotelszámlákat csinált meg a titkos útjain, ami majdnem olyan jó lehet. Sőt, nőtől függően, esetleg jobb is, főleg, ha merített papírra nyomtatják.

Hende Csaba

Advertisement

Keménységre, metsző pillantásra, fizikai kisugárzásra és felsőtestre ő a magyar Putyin, aminél férfiasabb titulus napjaink politikájában nem létezik. Abból is látszik, milyen animális-mágneses férfidelej áradhat belőle, hogy a saját titkárnőjét is sikerült meghódítania, pedig ő igazán láthatta a hétköznapi énjét. De a szexforgószél az irodában is szexforgószél!

Kóka János

Advertisement

Ha megvan benned a bugi, az sem akadály, ha olyan vagy, mint egy öltönyt húzott fabábu – mutatta meg az SZDSZ egykori elnöke, hogy ebben az országban minden fabábunak lehet esélye. Miután legendás romácban egyesült a sajtóban Rogán Cecília Asszony előképeként alaposan megfuttatott Kamilla Asszonnyal, egyszer csak arról jött a hír, hogy már a híradós Varga Edittel jár. Pinokkió Power!

Share This Story

Get our newsletter