Mik√∂zben jav√°ban d√ļl a csata a minisztereln√∂k √©s Simicska Lajos k√∂z√∂tt, addig az ut√≥bbi ingyenes napilapj√°ban tov√°bbra is szent a b√©ke. Legal√°bbis a vas√°rnapi z√°rva tart√°s √ľgy√©ben.

A Metropol megk√©rdezte Az Utca Ember√©t, mit gondol a t√©m√°r√≥l: ellenv√©lem√©ny n√©lk√ľl felsorakoztak a KDNP m√∂g√∂tt. Mondjuk a Metropolt m√°r √©vekkel ezelŇĎtt azzal t√°madt√°k, hogy v√©lhetŇĎen √ļjs√°g√≠r√≥k √≠rj√°k "a j√°r√≥kelŇĎk" v√©lem√©ny√©t is, √ļgyhogy most jobban odafigyeltek, √©s l√©tezŇĎ embereket kerestek: k√∂z√ľl√ľk Csuhai √Ārp√°dot meg is lehet tal√°lni a Facebookon, √©s mit tesz isten, a m√°sik megsz√≥lal√≥, Kiss Szabina t√∂rt√©netesen a bar√°tnŇĎje.

Advertisement

Az a furcsa, hogy Simicska ebben a t√©m√°ban nem ind√≠t harcot Orb√°n ellen, holott gyan√≠that√≥an jobban foglalkoztatja a t√∂megeket, mint az √ľgyn√∂kk√©rd√©s.

Mindenesetre nagy brav√ļr a Metropol r√©sz√©rŇĎl, hogy m√≠g √©lŇĎ emberrel ritk√°n tal√°lkozni, aki val√≥ban t√°mogatn√° a boltok vas√°rnapi √©s √©jszakai bez√°rat√°s√°t, nekik csak ilyenkkel siker√ľlt.