A szórakoztató zseni dalban, de micsoda dalban zengi el, hogy milyen lenne egy jobb Magyarország. A Ha én rózsa volnékhoz írt saját szöveget. Felejtsd el az összes daloló demokratát, mostantól csak Adi Popért fogsz rajongani!

Adi Pop, az √©rzŇĎ sz√≠vŇĪ dalszerzŇĎ, a szeg√©ny ember Peter Gabrielje a magyar k√∂z√©leti popzene, a hazai klipipar, √©s √°ltal√°ban a magyar k√∂z√©let megmentŇĎje lehet. A mester m√©g tavaly szerezte √©s j√°tszotta fel ezt az elk√©pesztŇĎen j√≥ sz√°m√°t, de eddig alig halotta valaki √©s am√ļgy is most v√°lt csak igaz√°n aktu√°liss√°.

A Mester nehezen sorolhat√≥ be b√°rmelyik szek√©rt√°borba. A dal elej√©n az ember egy√©rtelmŇĪen le bajszoskonczzsuzs√°zn√°, hogy a hosszas, m√°r-m√°r hipnotikus altat√°s ut√°n 2:45 t√°j√°n ledobja az elsŇĎ meglepet√©sbomb√°t, hogy azt√°n a fin√°l√©ban kompromisszumentesen megmondja:

ENSZ, UNI√ď, NATO, menjen a b√ľd√∂s

CSUD√ĀBA!

A Mesternek ez a legfrissebb alkot√°sa, ami maga a b√ļb√°nat:

Terhes f√©rfi kupic√°t sz√ľlt!

Adi Pop saj√°tosan melankolikus-depresszi√≥s vil√°g√°ban ritk√°s√°gsz√°mba megy az olyan √∂nfeledten vicces sl√°ger, mint az alkoholizmus vesz√©lyeirŇĎl ironikusan sz√≥l√≥ "Gyere bar√°tom, √©s igy√°l!", aminek a klipj√©t a Mester √≠gy foglalta √∂ssze:

A piàtol 8 honapos Terhes Férfi az utolso pillanatig sem hajlando lemondani az italrol. Pedig a màja màr majdnem szétdurran ràszkodik a hànyingertöl, de még mindég iszik. Ezért aztàn tudd hogy mit csinàlsz. Mértéket mindég bekell tartani, de a legjobb ha eggyàltalàn nem iszol.

√Čs v√©g√ľl itt egy n√©met nyelvŇĪ sz√°ma, ami elk√©pesztŇĎen √≠g√©retes, csak nem √©rtem, a Youtube-on al√°√≠rt sz√∂veg Google Traslate-ford√≠t√°s√°val viszont marad√©ktalanul azonosulni tudok:

Ez a sz√°m akkor felt√©tlen√ľl ossza meg az √∂sszes bar√°tja. Nem engedhetj√ľk meg, hogy a b√°nat, recesszi√≥ vagy v√°ls√°g uralja az √©let√ľnket. Mi, emberek k√©pesnek kell lennie arra, hogy ellenŇĎrizni √©s megbirk√≥zni a b√°nat √©s a v√°ls√°g. Mert egy dolog biztos: f√°jdalom n√©lk√ľl, vagy v√°ls√°g √©let√ľnk sokkal-sokkal sch√∂her.

A legmeglepŇĎbb viszont felt√©tlen√ľl Adi Pop duettje a hasonm√°s√°val, Joni Dalmassin√°val. Ez annyira megzavart, hogy ezennel abba is hagyom, √©s elmegyek gondolkodni:

Advertisement