Mik√∂zben gazdas√°gilag az a helyzet, amit mindannyian √©rz√ľnk, √≥ri√°si rekordot √©rt el a Szerencsej√°t√©k Zrt. 2012-ben. Soha nem volt ekkora bev√©tele a c√©gnek √©s a magyarok soha nem j√°tszottak ennyit, darabra sem.

M√©g csak nem a is a dr√°gul√°s hozta a nagybev√©telt, soha nem volt 1,2 milli√°rd darab alapj√°t√©kot j√°tszottak le ugyanis az √ľgyfelek, √≠gy minden egyes magyar √°llampolg√°rra jutott t√∂bb, mint 120 j√°t√©k.

A 213 milli√°rdos rekord √°rbev√©telbŇĎl jutott bŇĎven t√°mogat√°sra is, a k√∂lts√©gvet√©sen kereszt√ľli, automatikus sport- √©s kult√ļrat√°mogat√°sokon fel√ľl 1,3 milli√°rdot osztottak sz√©t k√∂zvetlen√ľl. A Szerencsej√°t√©k Zrt. a mindenkori korm√°nyok k√©m√©nyseprŇĎruh√°s, aranycs√∂csŇĪ fejŇĎs malaca, akibŇĎl mindig lehet valamennyi p√©nzt kifejni a haveroknak. √ćgy volt ez 2012-ben is, amikor p√©ld√°ul a Ferencv√°ros Kubatov fideszes p√°rtigazgat√≥ √°ltal eln√∂k√∂lt focicsapat√°t szŇĎnyegbomb√°zt√°k meg p√©nzes kufferekkel. A grafikonokb√≥l j√≥l l√°tszik, hogy amikor a Fidesz 2010-ben √°tvette a csepegŇĎ cs√∂cs√∂t, m√©g csak √©vi 70 milli√≥ forint k√∂r√ľli √∂sszeggel t√°mogatta a c√©g a sportot, ma m√°r 600 milli√≥val. M√≥k√°s, hogy a netre az elŇĎbb f√∂lrakott √©ves jelent√©sben van egy csom√≥ n√©v, t√°mogatott szervezetek√©, de az FTC hogy, hogy nem, kimaradt belŇĎle.