Majdnem egy h√≥napja √≠rta meg a Vice, de m√©g mindig vicces, hogy Al Walser neve s√∂t√©t l√≥k√©nt megjelent a Best Dance Recording Grammy-d√≠j jel√∂ltjek√©nt olyanok mellett, mint a Swedish House Maffia vagy a basszusdroppol√≥ Skrillex. WalserrŇĎl senki nem tudott semmit, amikor kihirdett√©k a n√©vsort, a Vice cikk √≠r√°sakor k√°b√© 5000 megtekint√©se volt a kateg√≥ri√°j√°ban jel√∂lt sz√°m videoklipj√©nek, most meg van √∂sszesen 5600. N√©zz√©tek meg, azt sem tudjuk, hogy lehet ilyet komoly arccal felvenni vagy elj√°tszani.

Egy n√©vtelen forr√°s azt a tippet adta a House.net-nek, hogy a Grammy d√∂nt√∂bizotts√°ga baromira sz√©gyelli ezt az eg√©szet, nem szokott ilyen t√∂rt√©nni vel√ľk soha. De akkor ez most hogy t√∂rt√©nhetett meg? H√°t √ļgy, hogy Walser sz√©tspammelte ŇĎket, folyamatosan tolta a saj√°t nev√©t a semmirŇĎl sem tud√≥ √∂regembereknek, akiknek l√∂v√©s√ľnk sincsen az elektronikus zenei √©letrŇĎl. Ňźk meg feltehetŇĎleg arra szavaztak, akinek a legt√∂bbsz√∂r l√°tt√°k a nev√©t.

De Walser √©let√©rŇĎl eg√©szen furcsa r√©szletek is kider√ľltek. P√©ld√°ul van egy vide√≥ arr√≥l, ahogy Barack Obama k√©rdezgeti LiechtensteinrŇĎl. Tele van a Facebookja Michael Jacksonnal k√∂z√∂s k√©pekkel √©s √ļgy √°ltal√°ban Jacksonnal. Tulajdonosa a Cut The Bull lemezc√©gnek, ahol ilyen alig-SFW cs√∂cs√∂s l√°nyok vannak a rosterben. √Čs egy keres√©ssel az is kider√≠thetŇĎ, hogy Walser sz√≠vesen adott √°t know-howt kezdŇĎ zen√©szeknek, felt√©ve ha elŇĎbb megadt√°k a PayPal-, vagy bankk√°rtya-adataikat.

A Vice interj√ļj√°t nem fogom leford√≠tani, de angolul tud√≥k felt√©tlen√ľl olvass√°k el, hogyan volt k√©pes egy egoista, k√©pzelgŇĎ √©s pof√°tlanul r√°menŇĎs ember a legh√≠resebb zenei d√≠j√°tad√≥n √ļgy t√©nyezŇĎv√© v√°lni, hogy senki sem hallott r√≥la.