MĂĄr ha tĂ©nyleg lenne hozzĂĄjuk ilyen remek gyƱjtƑalbum! KevĂ©s fontosabb Ă©lmĂ©nyem van a 90-es Ă©vekbƑl, mint az ĂșjsĂĄgosoknĂĄl kaphatĂł matricacsomagok. Mondjuk autĂłm nincs.

Ami mĂĄsnak a kosaras kĂĄrtya, az nekem a csillagok hĂĄborĂșjĂĄs matrica. ElƑször az eredeti trilĂłgiĂĄsakat gyƱjtöttem (ilyenbe), Ășgy emlĂ©keszem, ebbƑl egy kivĂ©telĂ©vel az összes matricĂĄt sikerĂŒlt megszereznem. AztĂĄn kijött a BaljĂłs ĂĄrnyak, Ă©s ahhoz is kĂ©sztettek egy albumot. Ez sokkal izgalmasabb volt szĂĄmomra, mint a film, Ă©s a csillogĂłs matricĂĄk menƑbbek voltak a simĂĄknĂĄl. NyilvĂĄn itt is a Jedi lovagok voltak a legĂ©rdekesebbek, azĂłta irigykedem a testvĂ©remre, akinek sikerĂŒlt beszereznie az aranykeretes Mace Windut, lila fĂ©nykarddal.

KĂĄr, hogy az autĂłpĂĄlyamatrica-gyƱjtƑ albumok (micsoda szóösszetĂ©tel!) csak az online nĂ©pmƱvĂ©szek fejĂ©ben lĂ©teznek. Pedig micsoda csereberĂ©k mennĂ©nek az ĂșjsĂĄgos elƑtt, mikor a csomagban az ĂĄhĂ­tott Heves megyei Ă©s pesti helyett somogyi Ă©s tolnai matricĂĄk lennĂ©nek!

via Tumblr