Nekem is feltűnt, hogy a plázajáró, modernül öltözködő pártelnök sokkal jobban néz ki, mint bárki a rasszista mozgalomból. Nekem is tetszik, egy bloggernek még nálam is jobban. Az eredmény ez a mikroblog.

Advertisement

Nem irigylem Vona Gábort, a jelekből ítélve az Előítéletek Legnagyobb Hazai Haszonélvezőjét az az előítélet sújtja, hogy az a férfi, aki ad a külsejére, csakis ordas nagy buzerátor lehet. Erre mondta a nagymamám, hogy "isten büntetése".

Vagy emiatt - bár lehet, hogy őszinte rajongásból indította el az Ismeretlen Mikroblogger ezt a pompás friss Tumblrt. Jól összeválogatott képek pont megfelelő mennyiségű, találó, angol nyelvű szöveggel: igazán minőségi kontent ez, amit a pártelnök hatalmas török rajongótábora is szeretni fog.

Advertisement

Nekem mindig is feltűnt Vona relatív vizuális igényessége, de a közte és párttársai közötti szakadékra igazából Orosz Péter nemrég írt szuperposztja hívta fel a figyelmemet, amiben Péter Szávay képviselőjelölt ruházkodását elemezte, elképesztő szakmaisággal, abszolúte politkamentesen.

Share This Story

Get our newsletter