Uj P√©ter visszar√©vedt a magyar online m√©dia hŇĎskor√°ba, √©s felid√©zte, hogyan tŇĪnt fel a horizonton Holman Endre m√©diav√°llalkoz√≥, hogyan j√°tszott r√° az √°ll√≠t√≥lagos maffiakapcsolatra Portik Tam√°ssal, √©s ez hogy f√ľgghet √∂ssze L√°z√°r J√°nos megrendszab√°lyoz√°s√°val.

A mellesleg.hu an√°lvonat√°t√≥l a chat.hu-n √°t a M√©dia Hungary szervezettbŇĪn√∂zŇĎs hangulat√ļ bet√°mad√°s√°ig √©s m√©g tov√°bb k√∂veti a Gener√°l M√©dia tulajdonos√°nak karrierj√©t a szerzŇĎ. Ilyen bekezd√©sekkel:

Holman ezekben az idŇĎkben (a korm√°nyv√°lt√°s ut√°n) m√°r nem csak Portikhoz, de a korm√°nyp√°rthoz, konkr√©tan a Fidesz akkori frakci√≥vezetŇĎj√©hez, H√≥dmezŇĎv√°s√°rhely polg√°rmester√©hez fŇĪzŇĎdŇĎ kapcsolat√°t is egyre gyakrabban emlegette t√°rgyal√°sain. A szervezett bŇĪn√∂zŇĎi k√∂r√∂krŇĎl sz√≥l√≥ pletyk√°kra pedig m√°r direkt r√°j√°tszott, egy m√©diaipari fogad√°son p√©ld√°ul az amerikai maffiafilmek st√≠lus√°ban, Al Capone-fazonban jelent meg, amit sokkal t√∂bben v√©ltek fenyegetŇĎ gesztusnak, mint j√≥l siker√ľlt tr√©f√°nak.

(Az illusztráció a Kreatív videója a Média Hungary-botrányról, hosszan nyilatkozó Holmannal)