This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​A Lázár János elleni offenzíva része Holman letartóztatása?

Uj Péter visszarévedt a magyar online média hőskorába, és felidézte, hogyan tűnt fel a horizonton Holman Endre médiavállalkozó, hogyan játszott rá az állítólagos maffiakapcsolatra Portik Tamással, és ez hogy függhet össze Lázár János megrendszabályozásával.

Advertisement

A mellesleg.hu análvonatától a chat.hu-n át a Média Hungary szervezettbűnözős hangulatú betámadásáig és még tovább követi a Generál Média tulajdonosának karrierjét a szerző. Ilyen bekezdésekkel:

Holman ezekben az időkben (a kormányváltás után) már nem csak Portikhoz, de a kormánypárthoz, konkrétan a Fidesz akkori frakcióvezetőjéhez, Hódmezővásárhely polgármesteréhez fűződő kapcsolatát is egyre gyakrabban emlegette tárgyalásain. A szervezett bűnözői körökről szóló pletykákra pedig már direkt rájátszott, egy médiaipari fogadáson például az amerikai maffiafilmek stílusában, Al Capone-fazonban jelent meg, amit sokkal többen véltek fenyegető gesztusnak, mint jól sikerült tréfának.

Advertisement

(Az illusztráció a Kreatív videója a Média Hungary-botrányról, hosszan nyilatkozó Holmannal)

Share This Story

Get our newsletter