A híres sportriporter otthagyja az Eurosportot, az induló M4 sportcsatornán BL-t közvetíthet.

Pont egy h√©t m√ļlva indul a k√∂zt√©v√© √ļj sportcsatorn√°ja, a magyar sportkomment√°tor-mezŇĎnyt n√©zve Xavi-szintŇĪ igazol√°ssal. De Hajd√ļ B. m√°r szombaton akci√≥ba l√©p, ŇĎ k√∂zvet√≠ti ugyanis a finn‚Äďmagyar EB-selejtezŇĎt.

A komment√°tor 15 √©ve, 2000-ben is egy √ļj csatona miatt hagyta ott a r√©gi munkahely√©t ‚Äď a Sport Tv miatt a k√∂zt√©v√©t ‚Äď most majdnem ugyanazt csin√°lja, csak a m√°sik ir√°nyba.

A bemutatkozó tájékoztatón egyszer szaladt el vele a ló, igaz, akkor nagyon:

√öj √©s sz√≠nvonalas sportcsatorna l√°tszik kibontakozni, s abban rem√©nykedem, hogy az M4-en tal√°n megadatik nekem √©s komment√°tort√°rsaimnak is, hogy a magyar futballv√°logatott Eur√≥pa- vagy vil√°gbajnoki m√©rkŇĎz√©seit k√∂zvet√≠thessem.

Advertisement

Az is kider√ľlt, hogy az M4-en d√©lut√°n n√©gytŇĎl lesznek √©lŇĎ sportk√∂zvet√≠t√©sek, a k√∂vetkezŇĎ BL-ben pedig a keddi √©s szerdai meccsnapokon is az √∂v√©k az elsŇĎ v√°laszt√°s joga. (A Sport 1 a m√°sik k√∂zvet√≠tŇĎ.)

Hajd√ļ B.-rŇĎl utolj√°ra akkor √≠rtunk, amikor tavaly ŇĎsszel fociz√°s k√∂zben infarktust kapott, de szerencs√©re gyorsan √©s sikeresen meg tudt√°k mŇĪteni.