This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A köztévéhez igazolt Hajdú B. István

Illustration for article titled A köztévéhez igazolt Hajdú B. István

A híres sportriporter otthagyja az Eurosportot, az induló M4 sportcsatornán BL-t közvetíthet.

Advertisement

Pont egy hét múlva indul a köztévé új sportcsatornája, a magyar sportkommentátor-mezőnyt nézve Xavi-szintű igazolással. De Hajdú B. már szombaton akcióba lép, ő közvetíti ugyanis a finn–magyar EB-selejtezőt.

A kommentátor 15 éve, 2000-ben is egy új csatona miatt hagyta ott a régi munkahelyét – a Sport Tv miatt a köztévét – most majdnem ugyanazt csinálja, csak a másik irányba.

Advertisement

A bemutatkozó tájékoztatón egyszer szaladt el vele a ló, igaz, akkor nagyon:

Új és színvonalas sportcsatorna látszik kibontakozni, s abban reménykedem, hogy az M4-en talán megadatik nekem és kommentátortársaimnak is, hogy a magyar futballválogatott Európa- vagy világbajnoki mérkőzéseit közvetíthessem.

Advertisement

Az is kiderült, hogy az M4-en délután négytől lesznek élő sportközvetítések, a következő BL-ben pedig a keddi és szerdai meccsnapokon is az övék az első választás joga. (A Sport 1 a másik közvetítő.)

Hajdú B.-ről utoljára akkor írtunk, amikor tavaly ősszel focizás közben infarktust kapott, de szerencsére gyorsan és sikeresen meg tudták műteni.

Share This Story

Get our newsletter