Csak semmi buzul√°s! Elhallgat√°si Eur√≥pa-rekordot √©rt el a magyar k√∂zt√©v√©, amikor az eurov√≠zi√≥s fesztiv√°lr√≥l sz√≥l√≥ anyagban nem hangzott el a verseny gyŇĎztes√©nek neve. De lehet, hogy vil√°grekord.

A h√©tfŇĎ esti k√∂zszolg√°lati Duna/M1-H√≠rad√≥ igaz√°n nagyonal√ļ terjedelemben, 3 perc 20 m√°sodperces blokkban sz√°molt be a h√©tv√©g√©n z√°rult dalfesztiv√°l ut√≥rezg√©seir√≥l. Ez praktikusan a magyar indul√≥, az √∂t√∂dik helyezett K√°llay-Saunders Andr√°s haza√©rkez√©s√©t jelentette. A magyar k√∂zt√©v√©ben eszerint nem vett√©k √©szre, hogy az osztr√°k transzvesztita gyŇĎzelme, pontosabban az arra adott d√ľh√∂dt, illetve lelkes reakci√≥k vezetŇĎ sztorit jelentenek minden√ľtt az eur√≥pai m√©di√°ban.

De a mi H√≠rad√≥nk annyira karak√°n volt, hogy a hossz√ļ h√≠rad√≥blokkban nemhogy nem t√°rgyalt√°k r√©szletesen az √ľgyet, de konkr√©tan ki sem ejtett√©k a ki verseny nyertes√©nek nev√©t, mik√∂zben egy rak√°s adat elhangzott mag√°r√≥l a fesztiv√°lr√≥l. √Čs mik√∂zben a k√∂zm√©diac√©g megb√≠zott vez√©rigazgat√≥j√°nak, Szab√≥ L√°szl√≥ Zsoltnak a szerencs√©tlen motyog√°s√°t hosszan id√©zt√©k.

Na, ez a brav√ļr, nem a finggal furuly√°z√°s! K√©pzelj√ľnk el egy terjedelmes besz√°mol√≥t a magyar csapat haza√©rkez√©s√©rŇĎl a brav√ļros √∂t√∂dik helyez√©st hoz√≥ foci vb-d√∂ntŇĎ ut√°n, amiben nem eml√≠tik meg, ki nyerte a v√©b√©t.

(via zeroz3ro)