This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A kezdetektől fogva bíztam ebben a srácban!

Illustration for article titled A kezdetektől fogva bíztam ebben a srácban!

Egy 1-1 elég volt ahhoz, hogy a magyar futballdrukkerek fb-csoportot csináljanak Dárdai Pál szövetségi kapitány marasztalása érdekében. Pillanatnyilag jó hatezren vannak, de ha ma este elkapják az aranylábú srácok Feröert idegenben, bizonyára többen lesznek majd.

Advertisement

A sportújság megkérdezte Dárdait is erről, aki már megint jót mondott: a szokásos közhelyen túl – miszerint egyelőre az ősszel megszerzendő pontok a legfontosabbak – megjegyezte, a végén úgyis a felesége dönt majd. Milyen igaz!

Advertisement

A szövetségi kapitány, mint arról szeptemberben, Pintér Attila kirúgása idén szó volt, három meccsre, ideiglenesen vállalta a bulit, azóta többször elhangzott Csányi Sándor-i szájakból, hogy keresik az utódát. Érdekes azért, hogy elég egy döntetlen – nekem is, nem azért mondom –, hogy a szurkolói szubkultúra már boldognak érezze magát, és sokkal fényesebbnek sejtse a jövőt. Oké, ehhez pont egy ilyen pasas kellett, mint Dárdai, ez tény.

Advertisement

[a cím idézet az fb-csoport kommentjei közül]

Share This Story

Get our newsletter