Egy 1-1 el√©g volt ahhoz, hogy a magyar futballdrukkerek fb-csoportot csin√°ljanak D√°rdai P√°l sz√∂vets√©gi kapit√°ny marasztal√°sa √©rdek√©ben. Pillanatnyilag j√≥ hatezren vannak, de ha ma este elkapj√°k az aranyl√°b√ļ sr√°cok Fer√∂ert idegenben, bizony√°ra t√∂bben lesznek majd.

Advertisement

A sport√ļjs√°g megk√©rdezte D√°rdait is errŇĎl, aki m√°r megint j√≥t mondott: a szok√°sos k√∂zhelyen t√ļl ‚Äď miszerint egyelŇĎre az ŇĎsszel megszerzendŇĎ pontok a legfontosabbak ‚Äď megjegyezte, a v√©g√©n √ļgyis a feles√©ge d√∂nt majd. Milyen igaz!

A sz√∂vets√©gi kapit√°ny, mint arr√≥l szeptemberben, Pint√©r Attila kir√ļg√°sa id√©n sz√≥ volt, h√°rom meccsre, ideiglenesen v√°llalta a bulit, az√≥ta t√∂bbsz√∂r elhangzott Cs√°nyi S√°ndor-i sz√°jakb√≥l, hogy keresik az ut√≥d√°t. √Črdekes az√©rt, hogy el√©g egy d√∂ntetlen ‚Äď nekem is, nem az√©rt mondom ‚Äď, hogy a szurkol√≥i szubkult√ļra m√°r boldognak √©rezze mag√°t, √©s sokkal f√©nyesebbnek sejtse a j√∂vŇĎt. Ok√©, ehhez pont egy ilyen pasas kellett, mint D√°rdai, ez t√©ny.

[a c√≠m id√©zet az fb-csoport kommentjei k√∂z√ľl]