Persze nem igaziak, hanem a Hasbro √ļj j√°t√©kai. √Čp√≠thet√ľnk majd f√©nykeresztet, f√©nyszigonyt, sai tŇĎr√∂ket, f√©nyboxert.

Amikor tavaly novemberben kij√∂tt az √ļj Csillagok h√°bor√ļja-film elŇĎzetese, a f√©l vil√°g megŇĎr√ľlt a keresztvassal rendelkezŇĎ f√©nykard l√°tt√°n. Nekem sem tetszett a koncepci√≥, szerintem a filmb√©li fegyver mindenf√©le csics√°z√°sa csak rontja annak az √©rt√©k√©t. Most viszont √ļgy tŇĪnik, teljesen eleresztik a f√©nykardgyeplŇĎt. Az id√©n ŇĎsszel a boltokba ker√ľlŇĎ Bladebuilders nevŇĪ szettekkel teljesen saj√°t f√©nykardot √©p√≠thetnek majd a gyerekek √©s azok a felnŇĎttek, akik gyerekj√°t√©kokkal szoktak sz√≥rakozni.

Lesznek kardok, amelyeket Obi-Wan, Vader, Luke, Yoda √©s Anakin fegyverei alapj√°n mint√°ztak, de az 50 doll√°rba ker√ľlŇĎ mesterk√©szlet egy f√©nykardot, k√©t f√©nytŇĎrt √©s mindenf√©le csatalakoz√≥kat is fog tartalmazni. Az j√°t√©kok elemei kompatibilisek lesznek egym√°ssal, √ļgyhogy ha valaki rendesen bev√°s√°rol, eg√©szen elk√©pesztŇĎ dolgokat √©p√≠thet majd.

Advertisement

via io9